Bekijk >7000 positieve reviews

Vandaag besteld – Morgen geplaatst!

Advies nodig?   085 - 110 3530

Container huren in Gelderland

Welke klus ga je in Gelderland uitvoeren? Misschien ga je wel verbouwen. Meestal heb je dan genoeg aan een bouw- en sloopafval container om al het afval snel af te kunnen voeren. Dit kan bij container huren Gelderland.

Alle afvalstromen die vrijkomen tijdens het bouwen of slopen mogen dan in deze container. Een andere optie is een grofvuil container, hierin kunnen bedden en kastjes bijvoorbeeld worden geplaatst. Als er veel hout vrijkomt dan kun je ook een hout container huren bij ons (wat vaak vrijkomt bij sloopwerkzaamheden).

Bij het klussen kan er ook schoon puin vrijkomen en dan bedoelen we tegels, beton en schoon grind. Ook dit kom je vaak tegen bij het slopen en bouwen en mag dan ook in de bouw container worden geplaatst. Maar voordat jij de juiste container kunt huren in Gelderland bij ons, is het goed om na te gaan welke klus of klussen je uit gaat voeren en welke afvalstromen er dan vrijkomen.

Twijfel je welke container je het beste kunt huren, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij denken dan graag met je mee en leggen je uit welke container jij bij ons kunt huren.

Container huren Gelderland
Container huren in heel de provincie Gelderland

Welke container heb je nodig?

Je wil graag renoveren, slopen, verbouwen of opruimen, en dan kan er wel eens erg veel afval vrijkomen alleen dan is het nog de vraag welk formaat container past daar dan bij.

Wij bieden je bijvoorbeeld de 3m3 container en deze container heeft een lengte van 190 cm, de breedte is 160 cm en de hoogte is 110 cm. Als je denkt dat hij net wat groter moet zijn dan heb jij de 4m3 container met een lengte van 245 cm, een breedte van 160 cm en een hoogte van 120 cm.

Een groter model bieden wij je ook aan en dan heb je de keuze uit de 6m3 container of voor de 10m3 container. Deze hebben beide een lengte van 365 cm en een breedte van 180 cm. Let op want de hoogte is alleen anders.

Online een container huren in Gelderland

Heb je alle nodige voorbereidingen getroffen om de klus op korte termijn uit te kunnen voeren? Dan is het nog even tijd om het laatste te regelen namelijk een container huren in Gelderland.

Met een paar drukken op de knop is het hier zo geregeld en geef dan aan welke afvalcontainer je wil huren, welk formaat en vanaf wanneer, dan kunnen wij het proces in werking zetten.

We doen er graag alles aan dat jij vooruit kunt met klussen en snel je afval af kunt voeren. Heb je vragen? Laat het ons dan weten en dan helpen wij je snel verder.

Vraag een ophaling aan

We vragen je om een foto te uploaden van je volle container, voor we de ophaling inplannen. Het is daarom makkelijker om dit formulier via je smartphone in te vullen, dan kun je direct de foto maken en uploaden.