4m3 container huren

4m3 container huren

Als je gaat slopen of verbouwen, dan kan een 4m3 container huren een goede keuze zijn. Het voordeel en gemak wat je dan hebt is dat je je afval direct af kunt voeren en niet eindeloos naar de milieustraat hoeft te rijden.

Of je nu een badkamer, keuken, vloer, etc gaat verbouwen, wij plaatsen op de gewenste dag en het gewenste dagdeel jouw 4m3 container.

De container kan door heel Nederland bij jou op locatie worden geplaatst en wordt ook weer netjes opgehaald als je klaar bent met afval ruimen.

Veelgestelde vragen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Grote kans dat de vraag die jij hebt over de online containerverhuur al eens eerder aan ons is gesteld, daarom hebben we een overzicht gemaakt van veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen of bel je liever even met ons? Geen probleem! We zitten voor je klaar.

Containerhuren.nl plaatst door heel Nederland afvalcontainers voor een duidelijke all-in prijs.

Container huren Friesland
Container huren Groningen
Container huren Overijssel
Container huren Drenthe
Container huren Flevoland
Container huren Utrecht
Container huren Gelderland
Container huren Noord-Holland
Container huren Zuid-Holland
Container huren Zeeland
Container huren Noord-Brabant
Container huren Limburg

Containerhuren.nl kan containers door heel Nederland super snel plaatsen. Bestel jij vandaag een container dan kunnen wij de container de volgende werkdag leveren.

Soms heb je met spoed een container nodig, bel ons dan even op, in veel gevallen kunnen wij zelfs dezelfde dag de container nog op locatie plaatsen.

Zelfs is het op zaterdag leveren van een container vaak een optie, bel ons vrijblijvend op en laten we de mogelijkheden en wensen bespreken.

Bij het bestellen van de container kun je voor de dag van levering een voorkeurs dagdeel aangeven, in veel gevallen kunnen we aan jouw voorkeur voldoen.

Heb jij specifieke tijdswensen? Neem dan gerust contact met ons op, in veel gevallen kunnen wij namelijk een tijdsblok bespreken, bijvoorbeeld tussen 7-9 in de ochtend.

De prijs van een container is afhankelijk van twee factoren namelijk het formaat van de container en het soort afval dat je wilt afvoeren.

Voor welke container je ook besluit te kiezen, wij hanteren duidelijke all-in tarieven.

De tarieven op onze website zijn:

 • Inclusief btw
 • Transport (plaatsen en ophalen van de container)
 • Huur van de container
 • Verwerking van het afval
 • Milieutoeslag

Bij ons zit de huurprijs van de afvalcontainer verwerkt in de prijs, wel zo duidelijk!

In de standaard huurprijs is een huurperiode van 6 weken inbegrepen, mocht jij de container langer nodig hebben zal hiervoor een bedrag van € 15,00 inclusief btw per week berekend worden.

Ben je eerder klaar met de container dan kunnen wij de container uiteraard ook sneller ophalen.

Wij halen containers pas op zodra jij ons hiervoor de opdracht geeft.

In de meeste gemeenten in Nederland mag je vergunningsvrij een container op de openbare weg laten plaatsen. Mocht je twijfelen of dit in jouw gemeente ook zo is dan adviseren we je contact op te nemen met de betreffende gemeente.

Het plaatsen van een container op eigen grond zoals bijvoorbeeld een oprit is altijd vergunningsvrij.

Het plaatsen van een afvalcontainer gaat met een zogenaamde portaal- vrachtwagen.

Deze vrachtwagen plaatst de containers achter de vrachtwagen met kettingen, hierdoor is de kans op beschadigingen minimaal.

Voor het plaatsen van een container hebben we 2 parkeerplaatsen nodig, een waar de vrachtwagen in kan draaien en een waar de container komt.

Het ophalen van de container gaat net als bij het plaatsen van de afvalcontainer met een portaal- vrachtwagen.

Het is belangrijk dat er ook bij het ophalen ruimte is voor de vrachtwagen om voor de container te komen.

Wij proberen de bestelde container altijd te plaatsen op de locatie waar jij deze graag wilt hebben, dit kan bijvoorbeeld een parkeervak, oprit of een bouwplaats zijn.

Wat voor onze chauffeurs belangrijk is dat er voldoende ruimte aanwezig is om met de vrachtwagen te kunnen manoeuvreren en de ondergrond berijdbaar is .

We hebben ongeveer twee parkeerplaatsen nodig, 1 parkeerplaats waar de vrachtwagen kan indraaien en 1 parkeerplaats waar de container komt te staan. 

Om te kiezen welke container er bij jouw klus past is het belangrijk om eerst in kaart te hebben welk afval je wilt afvoeren. Wij hebben onze containers verdeeld in 4 categorieën:

 • Puin container
 • Hout container
 • Bouwafval container
 • Grofvuil container

Zodra je weet welke afvalstroom bij jouw klus past is het tijd om de hoeveelheid in te schatten. Ons assortiment containers bestaat uit:

Vindt je het lastig om te kiezen? Bel ons gerust op onze collega’s kunnen je altijd adviseren.

Om een bestelling te plaatsen bieden we je graag 2 opties.

Optie 1:

We hebben ons best gedaan de website zo duidelijk mogelijk te maken. Zijn er geen vragen meer dan kun je direct via de website de container bestellen.

Optie 2:

Bel ons op en we maken samen de bestelling in orde. Na de bestelling bevestigen we je alles netjes per mail zodat je de bestelling nog eens rustig na kunt lezen en definitief kunt maken.

Om het iedereen zo makkelijk mogelijk te maken hebben we een groot aantal opties om de container daadwerkelijk te bestellen en af te rekenen, zo kun je:

 • Betalen met IDeal
 • Betalen met Creditcard
 • Contant betalen
 • Betalen via afterpay

Waarom een 4m3 container huren?

Welke klus je ook uit gaat voeren, het afval zal toch afgevoerd moeten worden om goed overzicht te houden op je werkplek.

Een 4m3 container huren kan daarom een goede optie zijn omdat je hierin erg veel afval kwijt kunt. Maar hoeveel is dat dan precies?

Stel je gaat in de tuin een schutting weghalen of een overkapping of tuinhuisje, dan komt er vaak veel geverfd hout vrij. Daarvoor kun je een houten container 4m3 huren. In totaal kun je per kuub 13 kruiwagens afval afvoeren in een container, dus bij 4 kuub zijn dat 4 x 13 kruiwagens = 52 kruiwagens afval.
Het kan echter ook zomaar zijn dat jij gaat verhuizen en daarom veel afval kwijt moet, dan kun je beter een grofvuil container laten plaatsen en als je gaat verbouwen of slopen kies je een bouwafval container.

Je mag deze containers tot 15-20 boven de rand beladen met afval.

Plaatsen en ophalen van de 4m3 container

Wil je graag een 4m3 container huren bij ons, dan is dat een goede keuze en dan brengen wij hem op het afgesproken moment bij je op locatie.

De container zal een halve parkeerplaats in beslag nemen en meestal kan deze vergunningsvrij worden geplaatst.
Als je het toch zeker wil weten of er vragen over hebt, kun jij altijd contact opnemen met de gemeente of hun website bezoeken.

Wil je meer weten over het huren van een 4m3 bij ons? Dan kun je contact opnemen en helpen wij je graag verder.