10m3 container huren

10m3 container huren

Als je zin hebt om lekker te klussen, wie houd je dan tegen? Misschien ben je nog zoekende naar hoe je het afval snel af kunt voeren, maar geen zorgen want daar hebben wij een oplossing voor.

Voor alle grote klussen kun je vast en zeker wel een 10m3 container huren. Dit is een container met een lengte van 365 cm, een breedte van 180 cm en een hoogte van 155 cm. Als je echt flink gaat verbouwen of slopen, dan kun jij bijvoorbeeld de bouwafval container bij je op locatie laten plaatsen. Zo houd je goed overzicht tijdens het klussen en kun je het afval in de kruiwagen doen en dan zo de container inrijden, en dan ben je er ook snel vanaf!

De containers kunnen wij door heel Nederland bij je op locatie plaatsen en ook weer ophalen uiteraard als je klaar bent.

Veelgestelde vragen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Grote kans dat de vraag die jij hebt over de online containerverhuur al eens eerder aan ons is gesteld, daarom hebben we een overzicht gemaakt van veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen of bel je liever even met ons? Geen probleem! We zitten voor je klaar.

Containerhuren.nl plaatst door heel Nederland afvalcontainers voor een duidelijke all-in prijs.

Container huren Friesland
Container huren Groningen
Container huren Overijssel
Container huren Drenthe
Container huren Flevoland
Container huren Utrecht
Container huren Gelderland
Container huren Noord-Holland
Container huren Zuid-Holland
Container huren Zeeland
Container huren Noord-Brabant
Container huren Limburg

Containerhuren.nl kan containers door heel Nederland super snel plaatsen. Bestel jij vandaag een container dan kunnen wij de container de volgende werkdag leveren.

Soms heb je met spoed een container nodig, bel ons dan even op, in veel gevallen kunnen wij zelfs dezelfde dag de container nog op locatie plaatsen.

Zelfs is het op zaterdag leveren van een container vaak een optie, bel ons vrijblijvend op en laten we de mogelijkheden en wensen bespreken.

Bij het bestellen van de container kun je voor de dag van levering een voorkeurs dagdeel aangeven, in veel gevallen kunnen we aan jouw voorkeur voldoen.

Heb jij specifieke tijdswensen? Neem dan gerust contact met ons op, in veel gevallen kunnen wij namelijk een tijdsblok bespreken, bijvoorbeeld tussen 7-9 in de ochtend.

De prijs van een container is afhankelijk van twee factoren namelijk het formaat van de container en het soort afval dat je wilt afvoeren.

Voor welke container je ook besluit te kiezen, wij hanteren duidelijke all-in tarieven.

De tarieven op onze website zijn:

 • Inclusief btw
 • Transport (plaatsen en ophalen van de container)
 • Huur van de container
 • Verwerking van het afval
 • Milieutoeslag

Bij ons zit de huurprijs van de afvalcontainer verwerkt in de prijs, wel zo duidelijk!

In de standaard huurprijs is een huurperiode van 6 weken inbegrepen, mocht jij de container langer nodig hebben zal hiervoor een bedrag van € 15,00 inclusief btw per week berekend worden.

Ben je eerder klaar met de container dan kunnen wij de container uiteraard ook sneller ophalen.

Wij halen containers pas op zodra jij ons hiervoor de opdracht geeft.

In de meeste gemeenten in Nederland mag je vergunningsvrij een container op de openbare weg laten plaatsen. Mocht je twijfelen of dit in jouw gemeente ook zo is dan adviseren we je contact op te nemen met de betreffende gemeente.

Het plaatsen van een container op eigen grond zoals bijvoorbeeld een oprit is altijd vergunningsvrij.

Het plaatsen van een afvalcontainer gaat met een zogenaamde portaal- vrachtwagen.

Deze vrachtwagen plaatst de containers achter de vrachtwagen met kettingen, hierdoor is de kans op beschadigingen minimaal.

Voor het plaatsen van een container hebben we 2 parkeerplaatsen nodig, een waar de vrachtwagen in kan draaien en een waar de container komt.

Het ophalen van de container gaat net als bij het plaatsen van de afvalcontainer met een portaal- vrachtwagen.

Het is belangrijk dat er ook bij het ophalen ruimte is voor de vrachtwagen om voor de container te komen.

Wij proberen de bestelde container altijd te plaatsen op de locatie waar jij deze graag wilt hebben, dit kan bijvoorbeeld een parkeervak, oprit of een bouwplaats zijn.

Wat voor onze chauffeurs belangrijk is dat er voldoende ruimte aanwezig is om met de vrachtwagen te kunnen manoeuvreren en de ondergrond berijdbaar is .

We hebben ongeveer twee parkeerplaatsen nodig, 1 parkeerplaats waar de vrachtwagen kan indraaien en 1 parkeerplaats waar de container komt te staan. 

Om te kiezen welke container er bij jouw klus past is het belangrijk om eerst in kaart te hebben welk afval je wilt afvoeren. Wij hebben onze containers verdeeld in 4 categorieën:

 • Puin container
 • Hout container
 • Bouwafval container
 • Grofvuil container

Zodra je weet welke afvalstroom bij jouw klus past is het tijd om de hoeveelheid in te schatten. Ons assortiment containers bestaat uit:

Vindt je het lastig om te kiezen? Bel ons gerust op onze collega’s kunnen je altijd adviseren.

Om een bestelling te plaatsen bieden we je graag 2 opties.

Optie 1:

We hebben ons best gedaan de website zo duidelijk mogelijk te maken. Zijn er geen vragen meer dan kun je direct via de website de container bestellen.

Optie 2:

Bel ons op en we maken samen de bestelling in orde. Na de bestelling bevestigen we je alles netjes per mail zodat je de bestelling nog eens rustig na kunt lezen en definitief kunt maken.

Om het iedereen zo makkelijk mogelijk te maken hebben we een groot aantal opties om de container daadwerkelijk te bestellen en af te rekenen, zo kun je:

 • Betalen met IDeal
 • Betalen met Creditcard
 • Contant betalen
 • Betalen via afterpay

Waarom een 10m3 container huren?

Voor alle grote klussen heb jij een grote container nodig en dan is de 10m3 container huren geen overbodige luxe. Je hebt allerlei afvalstromen, want als je bijvoorbeeld een schutting af moet voeren en een tuinhuis dan kun je een hout container kiezen, maar als je gaat verhuizen en je wil eerst alles netjes opruimen en dus veel weggooien, dan kan een grofvuil container een betere optie zijn.

Als je een flinke klus hebt waarbij je veel puin afval hebt dan is de puin container een goede optie (zoals afval van de badkamer bijvoorbeeld). In totaal kun jij per kuub ongeveer 13 volle kruiwagens in de container kwijt, een container van 10 kuub staat dus gelijk aan 130 volle kruiwagens, een mooi aantal.

Plaatsen en ophalen van de 10m3 container

Het valt reuze mee hoeveel ruimte een 10m3 container in beslag neemt, dit is namelijk net zoals de andere containers maar een parkeerplaats. Deze kan bij je op locatie worden geplaatst op eigen grond of op gemeentegrond, meestal kan dat gewoon probleemloos zonder vergunning.

Bij twijfel kun je dat altijd navragen bij de gemeente of nakijken op de website van de gemeente.

Wil jij een 10m3 container huren bij ons? Dit kan dan direct online worden geregeld en als je er nog vragen over hebt kun je onze klantenservice benaderen, wij helpen je graag verder.