Bekijk >7000 positieve reviews

Vandaag besteld – Morgen geplaatst!

Advies nodig?   085 - 401 9418

All-in tarieven

Alle onze kluscontainers worden verhuurd op basis van vast all-in tarieven.

All-in betekend voor ons inclusief:

 • 21% BTW.
 • Plaatsen en ophalen van je container.
 • Verwerking van de opgegeven afvalstroom.
 • 6 weken huur.
 • Milieutoeslag

Er zijn ook zaken die geen onderdeel zijn van het all-in tarief. Wanneer een container gevuld is en er extra tijd nodig is om dit te corrigeren bijvoorbeeld. Of wanneer er andere afvalstromen in de container zitten dan is afgesproken. 

Een andere belangrijke factor is de vergunning. In 90% van de gevallen is er geen vergunning nodig. In bepaalde gebieden is dit wel nodig. De eventuele kosten voor deze vergunning zitten niet in onze tarieven verwerkt.

Klachten

Containerhuren.nl hecht grote waarde aan tevreden klanten. Als je een klacht hebt, of je bent het ergens niet mee eens, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij gaan er dan alles aan doen om je tevreden te stellen.

Neem telefonisch contact met ons op via 085 – 110 3530

Je kunt je klacht ook per mail sturen: info@containerhuren.nl

Wil je je klacht liever schriftelijk indienen, dan kun je deze sturen naar het volgende adres;

Containerhuren.nl
Gasthuisstraat 13B
5301 CC Zaltbommel

Vergunningen

90% van onze klanten heeft geen vergunning nodig voor het plaatsen van een container. Vaak heb je wel een vergunning nodig wanneer je in een betaald parkeer- of vergunninghouders gebied zit.

Wanneer je twijfelt kun je ons altijd bellen op het nummer: 085-1103529
Wij kunnen je in 99 van de 100 gevallen exact vertellen of je wel of geen vergunning nodig hebt.

Containerhuren.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tot beschikking hebben van een vergunning. Alle gemeentelijke of precario kosten zullen daarom ook 1 op 1 worden doorberekend.

Annuleren

Wanneer je bij ons een container besteld en deze minder dan 24 uur voor levering annuleert zullen wij € 35,00 annuleringskosten in rekening brengen.

Voor het annuleren van de container op de dag van levering zal € 125,- in rekening gebracht worden.

Als je meer dan 24 uur voor de levering annuleert, brengen we uiteraard geen kosten in rekening.

Belading

De bestelde portaal afvalcontainers (3, 4, 6 & 10 m3) mogen tot maximaal 20 cm boven de rand beladen worden. Afzet containers (15, 20, 30, 40 m3) mogen tot de rand beladen worden. Uitstekende voorwerpen of delen zijn niet toegestaan aan de voor- zij- of achterkant van de container.

Het uitgangspunt is altijd dat de container transportveilig beladen is. Als jouw container onverantwoord beladen is, wordt de container niet opgehaald.
Je zal de container dan eerst moeten corrigeren, waarna de container opgehaald zal worden. Wanneer de container niet transportveilig is zullen hiervoor extra transport kosten berekend worden.

Voor te hoog beladen containers die wel afgevoerd kunnen worden zullen wij de volgende extra kosten per m3 berekenen.

Tarieven overbelading:

 • Bouwafval € 50 per kuub
 • Grofvuil € 50 per kuub
 • Puin € 32,50 per kuub
 • Hout € 32,50 per kuub
 • Groenafval € 32,50 per kuub
 • Grond € 45 per kuub

Ophalen en wisselen

Je kunt jouw container(s) laten ophalen en/of wisselen via onze door bovenin het menu te klikken op “ophaling aanvragen”. Je kan ook telefonisch een ophaling aanvragen via 085 – 110 3530.

Wanneer je een nieuwe container nodig hebt, en de oude container vol is, kun je direct een nieuwe container bestellen via onze website. Geef in het opmerkingenveld aan dat het een wissel betreft, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat de oude en de nieuwe container tegelijk worden omgeruild.

Langer huren

Kluscontainers
Onze kluscontainer tarieven ( 3 m3 t/m 40 m3 ) zijn standaard inclusief de eerste 6 weken huur. Langer huren is mogelijk, hieronder vind je de tarieven:

 • Containers 3 m3 t/m 10 m3 – € 15,00 per week
 • Containers 11 m3 t/m 40 m3 – € 30,00 per week

Opslagcontainers
Onze tarieven zijn standaard inclusief 1 week huur.
Langer huren is mogelijk, conform onderstaande tarieven:

10 ft container – € 35,00 per week
20 ft container – € 45,00 per week

Deze prijzen zijn inclusief BTW. Wanneer er niet op tijd foto’s worden aangeleverd voor de ophaling van je container, wordt dezelfde huurprijs berekend voor de tijd dat de container te laat opgehaald wordt. Het minimum is hierbij altijd één week.

Aanwezigheid bij plaatsing

Wij advisteren je om bij plaatsing van de container aanwezig te zijn. Je kunt in het bestelformulier gebruik maken van onze belservice. Onze chauffeur belt je dan een half uur voor plaatsing van de container. Dit voorkomt langdurig en onnodig wachten.

Ben je niet aanwezig, dan wordt de container naar eigen inzicht van de chauffeur geplaatst. Staat de container niet naar wens en wil je de container verzet hebben? Dan kan dat, hier worden transportkosten voor in rekening gebracht. Deze transportkosten dienen vooraf voldaan te worden.

Vraag een ophaling aan

We vragen je om een foto te uploaden van je volle container, voor we de ophaling inplannen. Het is daarom makkelijker om dit formulier via je smartphone in te vullen, dan kun je direct de foto maken en uploaden.