Bekijk >7000 positieve reviews

Vandaag besteld – Morgen geplaatst!

Advies nodig?   085 - 401 9418

10m3 Container Huren

Als je zin hebt om lekker te klussen, wie houd je dan tegen? Misschien ben je nog zoekende naar hoe je het afval snel af kunt voeren, maar geen zorgen want daar hebben wij een oplossing voor.

Voor alle grote klussen kun je dan vast en zeker wel een 10m3 container huren. Dit is een container met een lengte van 365 cm, een breedte van 180 cm en een hoogte van 155 cm. Als je echt flink gaat verbouwen of slopen, dan kun jij bijvoorbeeld de bouwafval container bij je op locatie laten plaatsen. Zo houd je goed overzicht tijdens het klussen. Je kunt het afval in de kruiwagen doen en dan zo de container inrijden, en dan ben je er ook snel vanaf!

De containers kunnen wij door heel Nederland bij je op locatie plaatsen en ook weer ophalen uiteraard als je klaar bent.

4m3 container huren

Alle 10m3 Afvalcontainers​

10 m3 Bouwafval

10 m3 Schoon Puin

10 m3 Grond

10 m3 Grofvuil

10 m3 Groenafval

10 m3 Houtafval

10 m3 Dakafval

Waarom een 10m3 container huren?

Voor alle grote klussen heb jij een grote container nodig en dan is de 10m3 container huren geen overbodige luxe. Je hebt allerlei afvalstromen, want als je bijvoorbeeld een schutting af moet voeren en een tuinhuis dan kun je een hout container kiezen. Maar als je gaat verhuizen en je wil eerst alles netjes opruimen en dus veel weggooien, dan kan een grofvuil container een betere optie zijn.

Als je een flinke klus hebt waarbij je veel puin afval hebt dan is de puin container een goede optie (zoals afval van de badkamer bijvoorbeeld). In totaal kun jij dan per kuub ongeveer 13 volle kruiwagens in de container kwijt. Een container van 10 kuub staat dus gelijk aan 130 volle kruiwagens, een mooi aantal.

Plaatsing en Ophaling

Het valt reuze mee hoeveel ruimte een 10m3 container in beslag neemt. Dit is namelijk net zoals de andere containers maar een parkeerplaats. Deze kan bij je op locatie worden geplaatst op eigen grond of op gemeentegrond. Bovendien kan dat meestal gewoon probleemloos zonder vergunning.

Bij twijfel kun je dat altijd navragen bij de gemeente of nakijken op de website van de gemeente.

Wil jij een 10m3 container huren bij ons? Dit kan dan direct online worden geregeld. Als je er nog vragen over hebt kun je onze klantenservice benaderen. Wij helpen je dan graag verder.

Vraag een ophaling aan

We vragen je om een foto te uploaden van je volle container, voor we de ophaling inplannen. Het is daarom makkelijker om dit formulier via je smartphone in te vullen, dan kun je direct de foto maken en uploaden.