Bekijk >7000 positieve reviews

Vandaag besteld – Morgen geplaatst!

Advies nodig?   085 - 401 9418

Container huren? Kies eenvoudig de beste conttainer voor jouw klus op Containerhuren.nl

Wil jij graag een 4m³ container huren waar je het liefst vandaag nog gebruik van kunt maken? Dan ben je bij Containerhuren.nl aan het juiste adres. Wij beschikken over een breed aanbod aan afvalcontainers, zowel in formaten als type afvalstromen. Deze kunnen vaak nog op dezelfde dag geleverd worden, wat ons ideaal maakt voor spoedklussen. 

Het huren van een 4m³ afvalcontainer biedt je vele voordelen. Je kunt namelijk efficiënter werken, want je hoeft niet zelf op en neer naar de milieustraat te rijden om je afval af te voeren. Zo bespaar je de nodige tijd, wat wel zo fijn is tijdens het klussen. 

Als kers op de taart geniet je bij ons ook nog eens van scherpe all-in tarieven, zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

4m3 container huren

Alle 4m3 Afvalcontainers​

4 m3 Bouwafval

4 m3 Schoon Puin

4 m3 Grond

4 m3 Grofvuil

4 m3 Groenafval

4 m3 Houtafval

4 m3 Dakafval

Waarom kiezen klanten voor Containerhuren.nl?

Wij zijn al vele jaren actief in het vak van containers verhuren en hebben door de jaren heen al vele klussers mogen helpen bij het vinden van de juiste 4m³ container bij hun klus. Dit heeft geresulteerd in vele tevreden klanten en deze tevredenheid is goed terug te zien in de vele positieve reviews die wij al hebben mogen ontvangen. 

Wij zijn altijd trots als we een positieve review mogen ontvangen en we hebben ook veel te vertellen over onze dienstverlening en ons bedrijf. Maar, we laten het liefst onze klanten aan het woord. 

Uit de vele reviews blijkt dat je het onderstaande mag verwachten wanneer je een 4m³ container bij ons huurt.

Duidelijke afspraken die nagekomen worden

Transparantie en duidelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel en dit is goed terug te zien in onze communicatie. Van A tot Z geniet je van duidelijke communicatie en afspraken, zo weet je altijd waar je aan toe bent. De afspraken die we samen maken komen we altijd na. 

We leverden en halen de container op, op de afgesproken data. Ook geniet je van duidelijke tarieven, deze zijn namelijk all-in. Dat houdt in dat het bedrag inclusief: BTW, plaatsing en ophaling, verwerking van de afval, 8 weken huur en milieutoeslag is.
Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan, wel zo fijn.

Heldere, vriendelijke en ervaren klantenservice

Ga jij een 4m³container huren bij Containerhuren.nl? Dan kun je altijd rekenen op een klantvriendelijke en hoogwaardige service. Onze experts zijn zeer gepassioneerd en ervaren en staan klaar om je tijdens elke stap van het proces te ondersteunen. 

Of het nu gaat om het kiezen van de juiste afvalstroom of het beantwoorden van vragen over het huurproces, zijn staan graag voor je klaar. Ook als je plannen gewijzigd zijn, zoals een andere lever- of ophaaldatum, kun je terecht bij onze klantenservice. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent.

Waarom een 4m³ container huren?

Welke klus je ook uit gaat voeren, het afval zal toch afgevoerd moeten worden om goed overzicht te houden op je werkplek.

Een 4m³ container huren kan daarom een goede optie zijn omdat je hierin erg veel afval kwijt kunt. Maar hoeveel is dat dan precies?

Stel je gaat in de tuin een schutting weghalen of een overkapping of tuinhuisje, dan komt er vaak veel geverfd hout vrij. Daarvoor kun je een houten container 4m³ huren. In totaal kun je per kuub 13 kruiwagens afval afvoeren in een container. Dus bij 4 kuub zijn dat 4 x 13 kruiwagens = 52 kruiwagens afval. Het kan echter ook zomaar zijn dat jij gaat verhuizen en daarom veel afval kwijt moet. Dan kun je beter een grofvuil container laten plaatsen. Als je gaat verbouwen of slopen, kies je een bouwafval container.

Je mag deze containers tot 15-20 centimeter boven de rand beladen met afval.

Waar moet je op letten bij het huren van een 4m³ afvalcontainer?

Genoeg redenen dus om een 4m³ afvalcontainer huren bij Containerhuren.nl. Maar, wat zijn nou precies de zaken waar je op moet letten wanneer je een container gaat bestellen. Wij hebben een aantal belangrijke zaken hieronder voor je op een rij gezet.

Waar moet de 4m³ container geleverd worden?

Overal in Nederland staat Containerhuren.nl voor je klaar. Of je nu in de grote stad woont of ergens in een klein dorp, bij ons kun je een 4m³ container huren. Deze kan vaak zelfs nog op dezelfde dag bij je geplaatst worden, wat ons ideaal maakt voor spoedklussen. Zo kun je bij ons een 4m³ container huren in bijvoorbeeld Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Tilburg of Rotterdam. We hebben een adres nodig, maar ook een plaats op locatie waar je de container geplaatst wil hebben. Denk bijvoorbeeld aan de oprit of op de stoep. Dus het is ook zaak om hier al van tevoren over na te denken. Uiteraard kunnen onze chauffeurs je hier ook bij helpen.

Voor welke afvalstroom heb ik de 4m³ container nodig?

In ons ruime aanbod vind je voor elk type klus een specifieke 4m³ afvalcontainer. Het is belangrijk dat je van tevoren weet welke soorten afval er vrijkomen tijdens je klus, zodat je de 4m³ container daarop kunt afstemmen. We snappen als je hier niet helemaal uitkomt en daarom hebben we een handige klushulp die je kunt gebruiken. In de klushulp hebben wij allerlei klussen uiteengezet en per klus aangegeven welke 4m³ container wij adviseren om te huren. In ons aanbod vind je een breed aanbod aan afvalstromen. Zo kun je bij ons kiezen voor een schoon puin container, bouwafval container, houtafval container, hout container, grofvuil container, grondcontainer, groenafval container of dakafval container.

Hoe lang denk ik de 4m³ container nodig te hebben?

Tot slot is het zaak om na te denken over de lever- en ophaaldatum en de gewenste huurperiode. Wanneer je een 4m³ container huurt bij Containerhuren.nl geniet je standaard van 8 weken huur. Dit zit bij de prijs inbegrepen. Wil je langer dan 8 weken huren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Neem dan even contact op met onze klantenservice en het wordt geregeld.

Heb je hulp nodig?

Kom je er niet helemaal uit? Geen zorgen. Onze vriendelijke en deskundige klantenservice staat graag voor je klaar. Of het nu gaat om hulp bij het kiezen van de juiste 4m³ container of vragen omtrent het huurproces, wij helpen je graag. Je kunt onze klantenservice bereiken via

  • Telefoon: 085-1103530
  • Mail: info@containerhuren.nl
  • Chat: rechtsonder in je scherm staat een knop met spraakballonnen. Klik op de knop om met één van onze medewerkers te checken

Wij zijn bereikbaar via één van de bovenstaande contactopties tijdens onze openingsuren. Onze openingsuren vind je hieronder:

  • Maandag: van 08:00 t/m 17:30
  • Dinsdag: van 08:00 t/m 17:30
  • Woensdag: van 08:00 t/m 17:30
  • Donderdag: van 08:00 t/m 17:30
  • Vrijdag: van 08:00 t/m 17:00
  • Zaterdag: van 08:30 t/m 12:30

Advies van onze expert

We krijgen vaak de vraag “Heb ik een vergunning nodig voor het plaatsen van een 4m³ container op de openbare weg?”. In 90% van de gevallen heb je geen vergunning nodig wanneer je een 4m³ container huurt. Wel is het zo dat elke gemeente hier zijn eigen regels op naleeft. Ons advies is om van tevoren de website van je lokale gemeente te raadplegen om te kijken wat de regels zijn omtrent het plaatsen van een afvalcontainer op de openbare weg. Mocht er geen informatie op de website staan, kun je altijd bellen met je lokale gemeente. Zodoende weet je zeker wat de regels zijn, voordat je een 4m³ container huurt.

Richard van Rijnsbergen – expert containerverhuur

Handige informatie over het huren van een 4m³ container

Wil je graag meer weten over het huren van een 4m³ afvalcontainer bij Containerhuren.nl? Lees dan onze spelregels aandachtig door. Hier vind je alle relevante informatie die je nodig hebt bij het huren van een 4m³ container. Denk hierbij aan informatie over het wel of niet nodig hebben van een vergunning, het annuleren van je bestelling, tarieven, belading van de afvalcontainer, ophalen en wisselen van de afvalcontainer, je aanwezigheid bij het brengen en ophalen van de afvalcontainer of het verlengen van je huurperiode.

Expertise

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door expert containerverhuur Wesley. Hij is specialist op het gebied van het verhuren van containers en heeft ruim 14 jaar ervaring in het vak. De samengestelde informatie op deze pagina is vervolgens gecontroleerd door Richard van Rijnsbergen. Al ruim 16 jaar staat Richard aan het roer van meerdere containerverhuurbedrijven.

Laatste update: 17-04-2024

Vraag een ophaling aan

We vragen je om een foto te uploaden van je volle container, voor we de ophaling inplannen. Het is daarom makkelijker om dit formulier via je smartphone in te vullen, dan kun je direct de foto maken en uploaden.