Bekijk >7000 positieve reviews

Vandaag besteld – Morgen geplaatst!

Advies nodig?   085 - 110 3530

4m3 Container Huren

Als je gaat slopen of verbouwen, dan kan een 4m3 container huren een goede keuze zijn. Het voordeel en gemak wat je dan hebt is dat je je afval direct af kunt voeren en niet eindeloos naar de milieustraat hoeft te rijden.

Of je nu een badkamer, keuken, vloer, etc gaat verbouwen, wij plaatsen op de gewenste dag en het gewenste dagdeel jouw 4m3 container.

De container kan door heel Nederland bij jou op locatie worden geplaatst en wordt ook weer netjes opgehaald als je klaar bent met afval ruimen.

Alle 4m3 Afvalcontainers​

4 m3 Bouwafval

4 m3 Schoon Puin

4 m3 Grond

4 m3 Grofvuil

4 m3 Groenafval

4 m3 Houtafval

4 m3 Dakafval

Waarom een 4m3 container huren?

Welke klus je ook uit gaat voeren, het afval zal toch afgevoerd moeten worden om goed overzicht te houden op je werkplek.

Een 4m3 container huren kan daarom een goede optie zijn omdat je hierin erg veel afval kwijt kunt. Maar hoeveel is dat dan precies?

Stel je gaat in de tuin een schutting weghalen of een overkapping of tuinhuisje, dan komt er vaak veel geverfd hout vrij. Daarvoor kun je een houten container 4m3 huren. In totaal kun je per kuub 13 kruiwagens afval afvoeren in een container. Dus bij 4 kuub zijn dat 4 x 13 kruiwagens = 52 kruiwagens afval.
Het kan echter ook zomaar zijn dat jij gaat verhuizen en daarom veel afval kwijt moet. Dan kun je beter een grofvuil container laten plaatsen. Als je gaat verbouwen of slopen kies je een bouwafval container.

Je mag deze containers tot 15-20 boven de rand beladen met afval.

Plaatsing en Ophaling

Wil je graag een container huren bij ons, dan is dat een goede keuze en dan brengen wij hem op het afgesproken moment bij je op locatie.

De container zal maar een halve parkeerplaats in beslag nemen en meestal kan deze vergunningsvrij worden geplaatst.
Als je het toch zeker wil weten of er vragen over hebt, kun jij altijd contact opnemen met de gemeente of hun website bezoeken.

Wil je meer weten over het huren van een 4m3 bij ons? Dan kun je contact opnemen en helpen wij je graag verder.

Vraag een ophaling aan

We vragen je om een foto te uploaden van je volle container, voor we de ophaling inplannen. Het is daarom makkelijker om dit formulier via je smartphone in te vullen, dan kun je direct de foto maken en uploaden.