Bekijk >7000 positieve reviews

Vandaag besteld – Morgen geplaatst!

Advies nodig?   085 - 110 3530

Container huren?

Vandaag besteld, morgen aan de slag! Wij hebben voor elke klus de juiste container. Liever advies? We helpen je telefonisch of via whatsapp!

Weet je al precies wat je nodig hebt? Kies je container hier en bestel direct!

Ben je er nog niet uit? Bekijk hier onder alle containers, of bekijk onze klushulp voor advies!

Zo gemakkelijk kan het zijn

Elk (ver)bouw project brengt de nodige stress met zich mee. Gelukkig hoef je je over je afvalverwerking niet meer druk te maken, door een container te bestellen bij containerhuren.nl. Wij zorgen van begin tot eind voor je afval, zodat jij je kan focussen op het eindresultaat van je klus!

Bestellen

Je besteld je container gemakkelijk online of telefonisch  via onze webshop. 

Plaatsing

We plaatsen de container op de gewenste datum & tijd. Dit kan zelfs morgen al!

Vullen

Met standaard 6 weken gratis huur heb je alle tijd om de container te vullen.

Verwerking

We halen jouw container op en verwerken jouw afval op een verantwoordelijke manier.

Afvalstromen

95% van ons afval is onder te verdelen in de vier categorieën hiernaast. Bouwafval & Grofvuil zijn de meest universele afvalstromen, waar bijna alles in mag. Maar hout en puinafval zijn een stuk voordeliger.

Het is daarom altijd goed om van tevoren te bedenken wat je af wilt voeren. En als je nog wat hulp kan gebruiken staan wij altijd voor je klaar. Dus bel ons gerust!

Bouwafval
Bouw- en Sloopafval
puin
Schoon puinafval
Houtafval 2
Houtafval
Grofvuil 2
Grofvuil (restafval)

Veelgestelde vragen

We snappen dat je wellicht nog vragen hebt voor je een container besteld. We staan uiteraard altijd telefonisch voor je klaar om advies te geven en je vragen te beantwoorden. Maar om het makkelijk te maken, hebben we de meest gestelde vragen hier onder ook alvast beantwoord.

Containerhuren.nl kan containers door heel Nederland super snel plaatsen. Bestel jij vandaag een container dan kunnen wij de container de volgende werkdag leveren.

Soms heb je met spoed een container nodig, bel ons dan even op, in veel gevallen kunnen wij zelfs dezelfde dag de container nog op locatie plaatsen.

Zelfs is het op zaterdag leveren van een container vaak een optie, bel ons vrijblijvend op en laten we de mogelijkheden en wensen bespreken.

Bij het bestellen van de container kun je voor de dag van levering een voorkeurs dagdeel aangeven, in veel gevallen kunnen we aan jouw voorkeur voldoen.

Heb jij specifieke tijdswensen? Neem dan gerust contact met ons op, in veel gevallen kunnen wij namelijk een tijdsblok bespreken, bijvoorbeeld tussen 7-9 in de ochtend.

De prijs van een container is afhankelijk van twee factoren namelijk het formaat van de container en het soort afval dat je wilt afvoeren.

Voor welke container je ook besluit te kiezen, wij hanteren duidelijke all-in tarieven.

De tarieven op onze website zijn:

 • Inclusief btw
 • Transport (plaatsen en ophalen van de container)
 • Huur van de container
 • Verwerking van het afval
 • Milieutoeslag

Bij ons zit de huurprijs van de afvalcontainer verwerkt in de prijs, wel zo duidelijk!

In de standaard huurprijs is een huurperiode van 6 weken inbegrepen, mocht jij de container langer nodig hebben zal hiervoor een bedrag van € 15,00 inclusief btw per week berekend worden.

Ben je eerder klaar met de container dan kunnen wij de container uiteraard ook sneller ophalen.

Wij halen containers pas op zodra jij ons hiervoor de opdracht geeft.

In de meeste gemeenten in Nederland mag je vergunningsvrij een container op de openbare weg laten plaatsen. Mocht je twijfelen of dit in jouw gemeente ook zo is dan adviseren we je contact op te nemen met de betreffende gemeente.

Het plaatsen van een container op eigen grond zoals bijvoorbeeld een oprit is altijd vergunningsvrij.

Het plaatsen van een afvalcontainer gaat met een zogenaamde portaal- vrachtwagen.

Deze vrachtwagen plaatst de containers achter de vrachtwagen met kettingen, hierdoor is de kans op beschadigingen minimaal.

Voor het plaatsen van een container hebben we 2 parkeerplaatsen nodig, een waar de vrachtwagen in kan draaien en een waar de container komt.

Het ophalen van de container gaat net als bij het plaatsen van de afvalcontainer met een portaal- vrachtwagen.

Het is belangrijk dat er ook bij het ophalen ruimte is voor de vrachtwagen om voor de container te komen.

Wij proberen de bestelde container altijd te plaatsen op de locatie waar jij deze graag wilt hebben, dit kan bijvoorbeeld een parkeervak, oprit of een bouwplaats zijn.

Wat voor onze chauffeurs belangrijk is dat er voldoende ruimte aanwezig is om met de vrachtwagen te kunnen manoeuvreren en de ondergrond berijdbaar is.

We hebben ongeveer twee parkeerplaatsen nodig, 1 parkeerplaats waar de vrachtwagen kan indraaien en 1 parkeerplaats waar de container komt te staan.

Om te kiezen welke container er bij jouw klus past is het belangrijk om eerst in kaart te hebben welk afval je wilt afvoeren. Wij hebben onze containers verdeeld in 4 categorieën:

Zodra je weet welke afvalstroom bij jouw klus past is het tijd om de hoeveelheid in te schatten. Ons assortiment containers bestaat uit:

Vindt je het lastig om te kiezen? Bel ons gerust op onze collega’s kunnen je altijd adviseren.

Om een bestelling te plaatsen bieden we je graag 2 opties.

Optie 1:
We hebben ons best gedaan de website zo duidelijk mogelijk te maken. Zijn er geen vragen meer dan kun je direct via de website de container bestellen.

Optie 2:
Bel ons op en we maken samen de bestelling in orde. Na de bestelling bevestigen we je alles netjes per mail zodat je de bestelling nog eens rustig na kunt lezen en definitief kunt maken.

Om het iedereen zo makkelijk mogelijk te maken hebben we een groot aantal opties om de container daadwerkelijk te bestellen en af te rekenen, zo kun je:

 • Betalen met IDeal
 • Betalen met Creditcard
 • Contant betalen
 • Betalen via afterpay

Klushulp

Weet je niet precies welke container je nodig hebt? Laat ons jou op weg helpen met de meest voorkomende bouwklussen!

Hier rechts zie je de meeste voorkomende klussen, of klik hier onder voor alle klussen waarin we je kunnen adviseren!

Vloeren Verwijderen
Oude vloer afvoeren
badkamer
Badkamer verbouwen
Oprit Vernieuwen
Oprit of tuintegels vervangen
keuken
Keuken renoveren

Het laatste nieuws in afval land

Afvalnieuws, bijzondere verhalen en de laatste veranderingen in regelgeving en tarieven vind je op onze blog.

Een container huren doe je bij containerhuren.nl!

Wil jij een grote container huren of een kleine container huren waarbij je op voorhand al weet waar je aan toe bent? Lijkt ons logisch en daarom doen wij het anders! 

Kies je afvalstroom, puin container, bouwafval container, hout container of grofvuil container.

Kies je formaat, 3m3 container huren, 4m3 container huren, 6m3 container huren of 10m3 container huren.

Jouw container, Wij leveren onze containers door heel Nederland met het all-inclusive principe de prijs is dus inclusief BTW, Transport (plaatsen en ophalen), Verwerken van het afval, Huur van de container & milieutoeslag.

Container bestellen

Sta jij op het punt om te gaan verbouwen of gewoon eens goed op te ruimen? Dan is een container bestellen een goed idee.

Het bestellen van een container is binnen 2 minuten geregeld. je kunt je bestelling online in orde maken of je mag ons ook altijd even bellen. Eventuele vragen kun je direct stellen aan onze collega’s aan de telefoon en na het bestellen van de container zal alles per mail bevestigd worden zodat je alles nog eens op je gemak na kunt lezen.

Zoals we al eerder zeiden is dat het idee van een container bestellen is dat het nogal prijzig is. Wij durven te zeggen dat dit reuze mee valt. Een container bestellen kan al vanaf € 165,00 all-in. Als je dit vergelijkt met het huren van een aanhanger en vervolgens uren op en neer naar de stort rijden vallen die kosten ineens reuze mee.

Goedkope container huren

Zoals we net al aangeven hoeft het huren van een container absoluut niet duur te zijn. Natuurlijk snappen wij als geen ander dat betalen voor afval voor niemand leuk is maar een goedkope container huren is dan wel de beste keus.

Een simpele rekensom maakt dat het huren van een goedkope container niet veel duurder is dan het eindeloos op en neer rijden naar de stort.

Sterker nog, in veel gemeenten worden bijna woekerprijzen gevraagd om bijvoorbeeld puin af te voeren.

Kleine container huren

Als je op het punt staat om een container te huren hebben we een ruim assortiment waaruit je kunt kiezen. Valt de hoeveelheid afval enigzins mee dan kun je het best een kleine container huren.

Onder een kleine container verstaan wij onze 3m3 en 4m3 container.
Om je een beeld te geven van het formaat van deze kleine containers kun je het zo zien dat een kleine container past op een halve parkeerplaats.

Afmetingen kleine container:

 • 3m3 container L 190 x B 160 X H 110cm
 • 4m3 container L 245 x B 160 X 120cm
 • Een kleine container huur je al vanaf € 165,00 all-in

Grote container huren

Als een kleine container huren geen optie voor je is omdat je simpelweg meer afval hebt om af te voeren is een grote container huren een goede optie.

Onder een grote container verstaan wij onze 6m3 & 10m3 container. Deze containers passen netjes op 1 parkeerplaats waardoor hier bijna altijd ruimte voor is.

De 6m3 & 10m3 hebben qua grondoppervlak een gelijke afmeting, het verschil zit in de hoogte van de grote container.

Afmetingen grote container:

 • 6m3 container L 365 x B 180 X H 100cm
 • 10m3 container L 365 x B 180 X 155cm
 • Een kleine container huur je al vanaf € 165,00 all-in

Vuilcontainer huren

Als je de keuze gemaakt hebt om een container te huren is de vraag welk afval je af te voeren hebt, hier zit namelijk veel verschil in. In de volksmond horen we vaak ‘ Ik wil graag een vuilcontainer huren‘ maar om de juiste container te kiezen hebben we iets meer informatie nodig.

Wat voor vuil heb je af te voeren? Wil je een container huren voor huisraad, Bouwafval, grofvuil, hout, puin, of wil je een gemengde container huren?Zodra je dit in kaart hebt kun je de juiste vuilcontainer huren.

Natuurlijk snappen we ook dat dat voor ons makkelijk praten is, daarom nodigen we je ook van harte uit om ons te bellen en om advies te vragen. Wij hebben meerdere collega’s direct telefonisch voor je klaar staan om je te helpen met al jouw afval- vragen.

Dus wil jij een sloopafval container huren? Bel ons direct.

Wat kost een container huren?

Wat kost een container huren nu eigenlijk? Dat is een vraag die we vaak horen.

Laten we beginnen met het gegeven dat wij alleen werken met duidelijke, transparante all-in tarieven, dit is wel zo duidelijk voor iedereen, en zeg nou zelf, niemand is gek op bijkomende kosten. Wil jij dus een goedkope container huren? Bestel direct.

Onze all-in tarieven zijn inclusief:

 • BTW
 • Transport (plaatsen en ophalen)
 • Verwerking van het afval
 • 6 weken huur
 • Milieutoeslag

Vraag een ophaling aan

We vragen je om een foto te uploaden van je volle container, voor we de ophaling inplannen. Het is daarom makkelijker om dit formulier via je smartphone in te vullen, dan kun je direct de foto maken en uploaden.