Bekijk >7000 positieve reviews

Vandaag besteld – Morgen geplaatst!

Advies nodig?   085 - 110 3530

3m3 Container Huren

Als je lekker gaat klussen, zoals slopen of verbouwen, dan komt er nou eenmaal veel afval vrij. Dat wil je natuurlijk graag zo snel als mogelijk hebben afgevoerd. Dit zou kunnen door een 3m3 container te huren en deze bij je op locatie te laten plaatsen.

Bestel jouw 3m3 container direct online of bel ons en maak dan de reservering telefonisch aan met onze afval- experts.

Alle 3m3 Afvalcontainers

3 m3 Bouwafval

3 m3 Schoon Puin

3 m3 Grond

3 m3 Grofvuil

3 m3 Groenafval

3 m3 Houtafval

3 m3 Dakafval

Waarom een 3m3 container huren?

Er zijn genoeg redenen om een 3m3 container te huren, want je kunt er namelijk erg veel afval in kwijt. Om je hier een goed beeld van te geven leggen we je dat graag uit met aan de hand van het aantal kruiwagens. In 1 kuub passen 13 volle kruiwagens, in een container van 3 kuub passen dus 3 x 13  = 39 volle kruiwagens. Ga je bijvoorbeeld een badkamer verbouwen? Dan kun jij een puin container op locatie laten plaatsen. Maar als je een schutting of tuinhuis gaat slopen dan kan een hout container van 3m3 de beste optie zijn.

Als je gaat verhuizen of je huis op gaat ruimen dan kan een grofvuil container een goede optie zijn en als je gaat verbouwen of slopen heb je vaak meer aan een bouw afval container. Het voordeel is dat je deze containers allemaal kunt huren in 3m3 formaat en deze mag je dan 15-20 cm boven de rand beladen.

Plaatsing en Ophaling

Wanneer dat je de keuze hebt gemaakt om een 3m3 container te huren, dan kan deze bij je op locatie worden geplaatst door heel Nederland. De container neemt een halve parkeerplaats in beslag. Je kunt deze container altijd op eigen locatie plaatsen en dan heb je sowieso geen vergunning nodig. Maar we hebben goed nieuws want ook als je hem voor de deur laat plaatsen is dat vaak toegestaan. Als je hier vragen over hebt of je twijfelt, dan kun je contact opnemen met de gemeente of de website van de gemeente raadplegen en dan weet je het zeker.

Vraag een ophaling aan

We vragen je om een foto te uploaden van je volle container, voor we de ophaling inplannen. Het is daarom makkelijker om dit formulier via je smartphone in te vullen, dan kun je direct de foto maken en uploaden.