Bekijk >7000 positieve reviews

Vandaag besteld – Morgen geplaatst!

Advies nodig?   085 - 401 9418

3m3 Container Huren? Kies eenvoudig de beste container voor jouw klus op containerhuren.nl!

Als je lekker gaat klussen, zoals slopen of verbouwen, dan komt er nou eenmaal veel afval vrij. Dat wil je natuurlijk graag zo snel als mogelijk hebben afgevoerd. Dit zou kunnen door een 3m³ container te huren en deze bij je op locatie te laten plaatsen. Door een 3m³ afvalcontainer te huren bij Containerhuren.nl geniet je van vele voordelen. Je hoeft bijvoorbeeld niet zelf op en neer te rijden naar de milieustraat om je afval af te voeren. Dit scheelt je de nodige tijd en dat is wel zo fijn tijdens het klussen. Ook wordt je totaal ontlast. De container wordt door ons geplaatst op de gewenste datum en ook weer opgehaald inclusief afval. En dat alles tegen scherpe all-in tarieven, wat wil je nog meer.

3m3 container huren

Alle 3m3 Afvalcontainers

3 m3 Bouwafval

3 m3 Schoon Puin

3 m3 Grond

3 m3 Grofvuil

3 m3 Groenafval

3 m3 Houtafval

3 m3 Dakafval

Waarom kiezen klanten voor Containerhuren.nl?

Wij zijn al veel jaren actief in de containerverhuurbranche en in al die jaren hebben wij al heel wat klanten geholpen bij het vinden van de beste 3m³ container voor hun klus. Dit heeft al veel tevreden klanten opgeleverd en dit is goed terug te zien in de vele positieve reviews die wij al hebben mogen ontvangen. Hier zijn wij erg trots op en er zijn dan ook veel positieve dingen die wij kunnen vertellen over ons bedrijf en onze dienstverlening. Maar, we laten liever onze klanten aan het woord. Uit alle reviews blijkt dat je het onderstaande kunt verwachten wanneer je een 3m³ container huurt bij Containerhuren.nl.

Duidelijke afspraken die nagekomen worden

Wij houden van transparantie en duidelijkheid. Dit is goed terug te zien in onze communicatie. Wij zitten er bovenop en maken duidelijke afspraken met je, die altijd nagekomen worden. Denk hierbij aan afspraken over de lever- en ophaaldatum. Ook onze tarieven zijn erg duidelijk. Zo werken wij met all-in tarieven. Dit houdt in dat onze tarieven inclusief: BTW, plaatsing en ophaling, verwerking van de afval, 6 weken huur en milieutoeslag zijn. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan, wel zo fijn.

Heldere, vriendelijke en ervaren klantenservice

Indien je een 3m³ container gaat huren bij Containerhuren.nl, geniet je altijd van ondersteuning van een zeer deskundige en klantvriendelijke klantenservice. Wij zijn niet alleen goed bereikbaar, maar staan je ook rustig en zeer vakkundig te woord. We helpen je graag tijdens elke stap van het proces. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste afvalstroom of vragen over het huurproces, wij staan graag voor je klaar. Ook als je dezelfde dag nog een 3m³ container wilt huren kun je contact opnemen met onze klantenservice en de kans is groot dat het geregeld wordt. Aarzel niet om contact op te nemen, wij zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent.

Waarom een 3m³ container huren?

Er zijn genoeg redenen om een 3m³ container te huren, want je kunt er namelijk erg veel afval in kwijt. Om je hier een goed beeld van te geven leggen we je dat graag uit aan de hand van het aantal kruiwagens. In 1 kuub passen 13 volle kruiwagens, in een container van 3 kuub passen dus 3 x 13 = 39 volle kruiwagens. Ga je bijvoorbeeld een badkamer verbouwen? Dan kun jij een puin container op locatie laten plaatsen. Maar als je een schutting of tuinhuis gaat slopen dan kan een hout container van 3m³ de beste optie zijn.

Als je gaat verhuizen of je huis op gaat ruimen dan kan een grofvuil container een goede optie zijn en als je gaat verbouwen of slopen heb je vaak meer aan een bouw afval container. Het voordeel is dat je deze containers allemaal kunt huren in 3m³ formaat en deze mag je dan 15-20 cm boven de rand beladen.

Waar moet je op letten bij het huren van een 3m³ afvalcontainer?

Genoeg redenen dus om een 3m³ container te huren bij Containerhuren.nl. Maar, waar let je nu precies op als je er een gaat bestellen? Wij hebben enkele belangrijke factoren voor je op een rij gezet, zodat jij de juiste keuze maakt.

Waar moet de 3m³ container geleverd worden?

Waar je ook woont in Nederland, bij ons kun je terecht om de beste 3m³ container voor jouw klus te huren. Ook kan deze vaak nog op dezelfde dag geleverd worden, ideaal dus voor spoedklussen. Of je nu in een klein dorp woont of in de drukke stad, bij ons kun je terecht. Zo kun je bij ons een 3m³ container huren in bijvoorbeeld Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Tilburg of Rotterdam. We raden je ook aan om van te voren al na te denken over de plaats waar de container op locatie geplaatst moet worden, denk bijvoorbeeld aan de stoep of je oprit. Uiteraard kunnen onze chauffeurs je hier ook bij helpen.

Voor welke afvalstroom heb ik de 3m³ container nodig?

Per afvalstroom bieden wij een specifieke 3m³ afvalcontainer. Het is dus belangrijk dat je van tevoren weet welke soorten afval er tijdens je klus vrijkomen, zodat je de 3m³ container erop kan afstemmen. Mocht je hier niet helemaal uitkomen, dan kun je ook onze handige klushulp gebruiken. In onze keuzehulp vind je diverse vooropgestelde klussen waarbij wij per klus advies geven betreft het type 3m³ container dat je het beste kunt huren. In ons aanbod vind je een breed aanbod aan afvalstromen. Zo kun je bij ons kiezen voor een schoon puin container, bouwafval container, houtafval container, hout container, grofvuil container, grondcontainer, groenafval container of dakafval container.

Advies van onze expert

We krijgen vaak de vraag “Heb ik een vergunning nodig voor het plaatsen van een 3m³ container op de openbare weg?”. In 90% van de gevallen heb je geen vergunning nodig wanneer je een 3m³ container huurt. Wel is het zo dat elke gemeente hier zijn eigen regels op naleeft. Ons advies is om van tevoren de website van je lokale gemeente te raadplegen om te kijken wat de regels zijn omtrent het plaatsen van een afvalcontainer op de openbare weg. Mocht er geen informatie op de website staan, kun je altijd bellen met je lokale gemeente. Zodoende weet je zeker wat de regels zijn, voordat je een container huurt. Richard van Rijnsbergen – expert containerverhuur

Hoe lang denk ik de 3m³ container nodig te hebben?

Als laatste rest de vraag: hoe lang heb je de 3m³ afvalcontainer nodig? Indien je een container huurt bij Containerhuren.nl geniet je van standaard 6 weken huur, wat bij in de prijs zit inbegrepen. Mocht je de container langer nodig hebben, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Neem dan even contact op met onze klantenservice.

Heb je hulp nodig?

Kom je er niet helemaal uit? Geen zorgen. Onze vriendelijke en deskundige klantenservice staat graag voor je klaar. Of het nu gaat om hulp bij het kiezen van de juiste 3m³ container of vragen omtrent het huurproces, wij helpen je graag. Je kunt onze klantenservice bereiken via

  • Telefoon: 085-1103530
  • Mail: info@containerhuren.nl
  • Chat: rechtsonder in je scherm staat een knop met spraakballonnen. Klik op de knop om met één van onze medewerkers te checken

Wij zijn bereikbaar via één van de bovenstaande contactopties tijdens onze openingsuren. Onze openingsuren vind je hieronder:

  • Maandag: van 08:00 t/m 17:30
  • Dinsdag: van 08:00 t/m 17:30
  • Woensdag: van 08:00 t/m 17:30
  • Donderdag: van 08:00 t/m 17:30
  • Vrijdag: van 08:00 t/m 17:00
  • Zaterdag: van 08:30 t/m 12:30

Handige informatie over het huren van een 3m³ container

Wil je graag meer weten over het huren van een 3m³ afvalcontainer bij Containerhuren.nl? Lees dan onze spelregels aandachtig door. Hier vind je alle relevante informatie die je nodig hebt bij het huren van een 3m³ container. Denk hierbij aan informatie over het wel of niet nodig hebben van een vergunning, het annuleren van je bestelling, tarieven, belading van de afvalcontainer, ophalen en wisselen van de afvalcontainer, je aanwezigheid bij het brengen en ophalen van de afvalcontainer of het verlengen van je huurperiode.

Expertise

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door expert containerverhuur Wesley. Hij is specialist op het gebied van het verhuren van containers en heeft ruim 14 jaar ervaring in het vak. De samengestelde informatie op deze pagina is vervolgens gecontroleerd door Richard van Rijnsbergen. Al ruim 16 jaar staat Richard aan het roer van meerdere containerverhuurbedrijven.

Laatste update: 17-04-2024

Vraag een ophaling aan

We vragen je om een foto te uploaden van je volle container, voor we de ophaling inplannen. Het is daarom makkelijker om dit formulier via je smartphone in te vullen, dan kun je direct de foto maken en uploaden.