Bekijk >7000 positieve reviews

Vandaag besteld – Morgen geplaatst!

Advies nodig?   085 - 110 3530

6m3 Container Huren

Voor de wat grotere klussen heb je ook een grotere container nodig, want er komt veel meer afval vrij. Je zou dan eens kunnen overwegen om een 6m3 container te huren.

Wanneer je binnenkort verhuisplannen hebt, is het goed om eerst eens grondig op te ruimen en dan kun jij een grofvuil container op locatie laten plaatsen en daarin kun je dan erg veel afval kwijt.
Mocht je toch gaan verbouwen of slopen, dan kan een bouw afval container een betere optie zijn.
Deze containers mag je dan altijd tot 15-20 boven de rand beladen met afval.

Alle 6m3 Afvalcontainers

6 m3 Bouwafval

6 m3 Schoon Puin

6 m3 Grond

6 m3 Grofvuil

6 m3 Groenafval

6 m3 Houtafval

6 m3 Dakafval

Waarom een 6m3 container huren?

Een reden dat veel mensen al een 6m3 container hebben gehuurd is omdat ze grondig willen opruimen, aan het slopen zijn of aan het verbouwen zijn.
Bij een grotere klus komt er veel afval vrij en dat moet direct afgevoerd kunnen worden zodat jij overzicht kunt houden tijdens het klussen. Dus afval in de kruiwagen en dan rijd je het zo de 6m3 container. Wij kunnen de container dan ook door heel Nederland plaatsen.

Maar weet jij ook hoeveel afval jij daadwerkelijk kwijt kunt in een grote container als de 6m3?
In totaal is dat per kuub gelijk aan 13 kruiwagens, dus bij 6 kuub zijn dat in totaal 78 volle kruiwagens aan afval, dat is veel hè?

Als je een hele grote badkamer hebt die je wil verbouwen dan laat je gewoon een puin container op locatie plaatsen. Als je dan later nog de schutting, het tuinhuis en de overkapping weg wil halen en nieuw wil bouwen dan laat je daarvoor een 6m3 hout container komen. Dan is het zo geregeld en ben je van het afval af.

Plaatsing en Ophaling

Wist jij dat een 6m3 container een parkeerplaats in beslag neemt? Deze kun je op je eigen grond laten plaatsen of voor de woning bijvoorbeeld. Geen zorgen, want meestal mag dat gewoon zonder vergunning (op gemeentegrond). Voor de zekerheid zou je het na kunnen vragen bij de gemeente of na kunnen kijken op de website van de betreffende gemeente.

Wil jij bij ons een 6m3 container bestellen? Dit kan dan direct online. Als je vragen hebt kun je onze klantenservice bellen.

Vraag een ophaling aan

We vragen je om een foto te uploaden van je volle container, voor we de ophaling inplannen. Het is daarom makkelijker om dit formulier via je smartphone in te vullen, dan kun je direct de foto maken en uploaden.