Bekijk >7000 positieve reviews

Vandaag besteld – Morgen geplaatst!

Advies nodig?   085 - 401 9418

6m³ container huren? Kies eenvoudig de beste container voor jouw klus op Containerhuren.nl!

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner om een 6m³ container te huren? Dan ben je bij Containerhuren.nl aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang een begrip in de containerverhuurbranche en beschikken over de nodige ervaring en een ruim aanbod aan 6m³ containers. Je hebt bij ons keuze uit vele typen afvalstromen en formaten, voor elke klus bieden wij een geschikte container. 

Onze 6m³ afvalcontainers kunnen vaak nog op dezelfde dag geleverd worden, wat ons erg geschikt maakt voor spoedklussen. Wanneer je een 6m³ container huurt bij Containerhuren.nl geniet je van enkele voordelen. Zo kun je efficiënter werken. 

Wij plaatsen de 6m³ container op de gewenste plek en halen de container inclusief afval ook weer op. Je hoeft dus niet zelf op en neer met de aanhanger naar de stort, wat je de nodige tijd bespaart. Daarnaast geniet je ook nog eens van scherpe all-in tarieven, zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

6m3 container huren

Alle 6m3 Afvalcontainers

6 m3 Bouwafval

6 m3 Schoon Puin

6 m3 Grond

6 m3 Grofvuil

6 m3 Groenafval

6 m3 Houtafval

6 m3 Dakafval

Waarom kiezen klanten voor Containerhuren.nl?

Al jaren kunnen klussers bij ons terecht voor het huren van de beste 6m³ container voor hun klus. Wij hebben al vele klussers naar tevredenheid mogen helpen en dit heeft geresulteerd in al vele positieve reviews. De vele positieve reviews doen ons deugd, daar doen wij het immers voor: tevreden klanten. Er zijn dan ook veel dingen die wij kunnen vertellen over onze dienstverlening en ons bedrijf die ons trots maken. Maar, we laten liever onze klanten aan het woord. Uit de vele reviews blijkt dat je het onderstaande mag verwachten wanneer je een 6m³ container bij ons huurt.

Duidelijke afspraken die nagekomen worden

Wanneer je bij ons een 6m³ container huurt geniet je van transparantie en duidelijkheid. Zowel in onze communicatie naar jou toe, als de afspraken die we samen maken. Tijdens elke stap van het proces weet je precies waar je aan toe bent en worden de afspraken nagekomen. Zo brengen en halen we de 6m³ container op, op de data die we afgesproken hebben. Ook staan je geen onverwachte kosten te wachten, want al onze tarieven zijn all-in. Dat houdt in dat het bedrag inclusief: BTW, plaatsing en ophaling, verwerking van de afval, 6 weken huur en milieutoeslag is. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan, wel zo fijn.

Heldere, vriendelijke en ervaren klantenservice

Het kan zijn dat je vragen hebt of dat je iets in je bestelling wilt wijzigen. Wat er ook gaande is, onze vakkundige en vriendelijke klantenservice staat tijdens elke stap van het proces graag voor je klaar om je verder te helpen. Denk bijvoorbeeld aan het meedenken over welk type 6m³ container je nodig hebt of het meedenken over de exacte plaatsing van de container. Wij staan altijd voor je klaar.

Waarom een 6m3 container huren?

Een reden dat veel mensen al een 6m3 container hebben gehuurd is omdat ze grondig willen opruimen, aan het slopen zijn of aan het verbouwen zijn. Bij een grotere klus komt er veel afval vrij en dat moet direct afgevoerd kunnen worden zodat jij overzicht kunt houden tijdens het klussen. Dus doe het afval in de kruiwagen en dan rijd je het zo de 6m3 container in. Wij kunnen de container dan ook door heel Nederland plaatsen.

Maar weet jij ook hoeveel afval jij daadwerkelijk kwijt kunt in een grote container als de 6m3? In totaal is dat per kuub gelijk aan 13 kruiwagens, dus bij 6 kuub zijn dat er in totaal 78 volle kruiwagens aan afval, dat is veel hè?

Als je een hele grote badkamer hebt die je wil verbouwen, dan laat je gewoon een puin container op locatie plaatsen. Als je dan later nog de schutting, het tuinhuis en de overkapping weg wil halen en nieuw wil bouwen, dan laat je daarvoor een 6m3 hout container komen. Dan is het zo geregeld en ben je van het afval af.

Waar moet de 6m³ container geleverd worden?

Waar je ook in Nederland een container geplaatst wil hebben, wij zijn er voor je. Het maakt niet uit of je in een grote stad, op een eiland of in een dorp woont, wij kunnen vaak dezelfde dag nog een 6m³ container leveren. Dit maakt ons ook ideaal voor spoedklussen. Zo kun je bij ons een 6m³ container huren in bijvoorbeeld Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Tilburg of Rotterdam. Naast je adresgegevens is het ook belangrijk om na te denken over de exacte locatie waar je de 6m³ container geplaatst wil hebben. Denk bijvoorbeeld aan de stoep of op je oprit. Uiteraard kunnen onze chauffeurs je hier ook bij helpen.

Voor welke afvalstroom heb ik de 6m³ container nodig?

Bij Containerhuren.nl vind je een ruim aanbod 6m³ afvalcontainers die je kunt huren. Van tevoren is het belangrijk dat je weet welke stromen afval er vrijkomen tijdens je klus, zodat je het type container daarop kunt afstemmen. We bieden namelijk voor specifieke afvalstromen ook specifieke containers. Het kan zijn dat je hier niet helemaal uitkomt, wat helemaal begrijpelijk is. Om je te helpen hebben wij een handige klushulp die je kunt gebruiken. In de klushulp vind je allerlei vooropgestelde klussen en wij hebben per klus aangegeven welke 6m³ container wij adviseren om te huren. In ons aanbod vind je een breed aanbod aan afvalstromen. Zo kun je bij ons kiezen voor een schoon puin container, bouwafval container, houtafval container, hout container, grofvuil container, grondcontainer, groenafval container of dakafval container.

Hoe lang denk ik de 6m³ container nodig te hebben?

Als laatste is het zaak om te bepalen hoe lang je de 6m³ container nodig denkt te hebben. Geef de gewenste lever- en ophaaldatum bij ons door en wij zorgen ervoor dat de container netjes conform afspraak geleverd en opgehaald wordt. Wanneer je een 6m³ container huurt bij Containerhuren.nl geniet je standaard van 6 weken huur wat bij de prijs inbegrepen zit. Als je langer dan 6 weken wilt huren dan is dat ook mogelijk, neem dan even contact op met onze klantenservice.

Heb je hulp nodig?

Kom je er niet helemaal uit? Geen zorgen. Onze vriendelijke en deskundige klantenservice staat graag voor je klaar. Of het nu gaat om hulp bij het kiezen van de juiste 6m³ container of vragen omtrent het huurproces, wij helpen je graag. Je kunt onze klantenservice bereiken via

  • Telefoon: 085-1103530
  • Mail: info@containerhuren.nl
  • Chat: rechtsonder in je scherm staat een knop met spraakballonnen. Klik op de knop om met één van onze medewerkers te checken

Wij zijn bereikbaar via één van de bovenstaande contactopties tijdens onze openingsuren. Onze openingsuren vind je hieronder:

  • Maandag: van 08:00 t/m 17:30
  • Dinsdag: van 08:00 t/m 17:30
  • Woensdag: van 08:00 t/m 17:30
  • Donderdag: van 08:00 t/m 17:30
  • Vrijdag: van 08:00 t/m 17:00
  • Zaterdag: van 08:30 t/m 12:30

Advies van onze expert

We krijgen vaak de vraag “Heb ik een vergunning nodig voor het plaatsen van een 6m³ container op de openbare weg?”. In 90% van de gevallen heb je geen vergunning nodig wanneer je een 6m³ container huurt. Wel is het zo dat elke gemeente hier zijn eigen regels op naleeft. Ons advies is om van tevoren de website van je lokale gemeente te raadplegen om te kijken wat de regels zijn omtrent het plaatsen van een afvalcontainer op de openbare weg. Mocht er geen informatie op de website staan, kun je altijd bellen met je lokale gemeente. Zodoende weet je zeker wat de regels zijn, voordat je een 6m³ container huurt.

Richard van Rijnsbergen – expert containerverhuur

Handige informatie over het huren van een 6m³ container

Wil je graag meer weten over het huren van een 6m³ afvalcontainer bij Containerhuren.nl? Lees dan onze spelregels aandachtig door. Hier vind je alle relevante informatie die je nodig hebt bij het huren van een 6m³ container. Denk hierbij aan informatie over het wel of niet nodig hebben van een vergunning, het annuleren van je bestelling, tarieven, belading van de afvalcontainer, ophalen en wisselen van de afvalcontainer, je aanwezigheid bij het brengen en ophalen van de afvalcontainer of het verlengen van je huurperiode.

Expertise

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door expert containerverhuur Wesley. Hij is specialist op het gebied van het verhuren van containers en heeft ruim 14 jaar ervaring in het vak. De samengestelde informatie op deze pagina is vervolgens gecontroleerd door Richard van Rijnsbergen. Al ruim 16 jaar staat Richard aan het roer van meerdere containerverhuurbedrijven.

Laatste update: 17-04-2024

Vraag een ophaling aan

We vragen je om een foto te uploaden van je volle container, voor we de ophaling inplannen. Het is daarom makkelijker om dit formulier via je smartphone in te vullen, dan kun je direct de foto maken en uploaden.