4.5/5

8.8 uit >7000 reviews!

085-4019418

Advies & Bestellen

Grofvuil container huren

Grofvuil container huren

Denk je wel eens aan een grofvuil container huren?
Twijfel dan niet langer maar zorg dat jij de mogelijkheden kent.

Bij ons ben je namelijk aan het juiste adres. Heb jij een flinke verbouwing of sloopklus op de planning staan? Dan kan het wel eens handig zijn om een grofvuil container te regelen.

Wij hebben je diverse grofvuil containers te bieden met verschillende afmetingen en inhoud.
Je kunt hierbij denken aan een klein formaat zoals de 3m3 grofvuil container of liever een groter model zoals de 10m3?

Laat je informeren over welke grofvuil container je het beste kunt gebruiken.

Grofvuil container huren

3m3 container grofvuil

3m3 grofvuil container

4m3 grofvuil Container

6m3 grofvuil container

10m3 grofvuil container

Veelgestelde vragen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Grote kans dat de vraag die jij hebt over de online containerverhuur al eens eerder aan ons is gesteld, daarom hebben we een overzicht gemaakt van veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen of bel je liever even met ons? Geen probleem! We zitten voor je klaar.

Containerhuren.nl plaatst door heel Nederland afvalcontainers voor een duidelijke all-in prijs.

Container huren Friesland
Container huren Groningen
Container huren Overijssel
Container huren Drenthe
Container huren Flevoland
Container huren Utrecht
Container huren Gelderland
Container huren Noord-Holland
Container huren Zuid-Holland
Container huren Zeeland
Container huren Noord-Brabant
Container huren Limburg

Containerhuren.nl kan containers door heel Nederland super snel plaatsen. Bestel jij vandaag een container dan kunnen wij de container de volgende werkdag leveren.

Soms heb je met spoed een container nodig, bel ons dan even op, in veel gevallen kunnen wij zelfs dezelfde dag de container nog op locatie plaatsen.

Zelfs is het op zaterdag leveren van een container vaak een optie, bel ons vrijblijvend op en laten we de mogelijkheden en wensen bespreken.

Bij het bestellen van de container kun je voor de dag van levering een voorkeurs dagdeel aangeven, in veel gevallen kunnen we aan jouw voorkeur voldoen.

Heb jij specifieke tijdswensen? Neem dan gerust contact met ons op, in veel gevallen kunnen wij namelijk een tijdsblok bespreken, bijvoorbeeld tussen 7-9 in de ochtend.

De prijs van een container is afhankelijk van twee factoren namelijk het formaat van de container en het soort afval dat je wilt afvoeren.

Voor welke container je ook besluit te kiezen, wij hanteren duidelijke all-in tarieven.

De tarieven op onze website zijn:

 • Inclusief btw
 • Transport (plaatsen en ophalen van de container)
 • Huur van de container
 • Verwerking van het afval
 • Milieutoeslag

Bij ons zit de huurprijs van de afvalcontainer verwerkt in de prijs, wel zo duidelijk!

In de standaard huurprijs is een huurperiode van 6 weken inbegrepen, mocht jij de container langer nodig hebben zal hiervoor een bedrag van € 15,00 inclusief btw per week berekend worden.

Ben je eerder klaar met de container dan kunnen wij de container uiteraard ook sneller ophalen.

Wij halen containers pas op zodra jij ons hiervoor de opdracht geeft.

In de meeste gemeenten in Nederland mag je vergunningsvrij een container op de openbare weg laten plaatsen. Mocht je twijfelen of dit in jouw gemeente ook zo is dan adviseren we je contact op te nemen met de betreffende gemeente.

Het plaatsen van een container op eigen grond zoals bijvoorbeeld een oprit is altijd vergunningsvrij.

Het plaatsen van een afvalcontainer gaat met een zogenaamde portaal- vrachtwagen.

Deze vrachtwagen plaatst de containers achter de vrachtwagen met kettingen, hierdoor is de kans op beschadigingen minimaal.

Voor het plaatsen van een container hebben we 2 parkeerplaatsen nodig, een waar de vrachtwagen in kan draaien en een waar de container komt.

Het ophalen van de container gaat net als bij het plaatsen van de afvalcontainer met een portaal- vrachtwagen.

Het is belangrijk dat er ook bij het ophalen ruimte is voor de vrachtwagen om voor de container te komen.

Wij proberen de bestelde container altijd te plaatsen op de locatie waar jij deze graag wilt hebben, dit kan bijvoorbeeld een parkeervak, oprit of een bouwplaats zijn.

Wat voor onze chauffeurs belangrijk is dat er voldoende ruimte aanwezig is om met de vrachtwagen te kunnen manoeuvreren en de ondergrond berijdbaar is .

We hebben ongeveer twee parkeerplaatsen nodig, 1 parkeerplaats waar de vrachtwagen kan indraaien en 1 parkeerplaats waar de container komt te staan. 

Om te kiezen welke container er bij jouw klus past is het belangrijk om eerst in kaart te hebben welk afval je wilt afvoeren. Wij hebben onze containers verdeeld in 4 categorieën:

Zodra je weet welke afvalstroom bij jouw klus past is het tijd om de hoeveelheid in te schatten. Ons assortiment containers bestaat uit:

Vindt je het lastig om te kiezen? Bel ons gerust op onze collega’s kunnen je altijd adviseren.

Om een bestelling te plaatsen bieden we je graag 2 opties.

Optie 1:

We hebben ons best gedaan de website zo duidelijk mogelijk te maken. Zijn er geen vragen meer dan kun je direct via de website de container bestellen.

Optie 2:

Bel ons op en we maken samen de bestelling in orde. Na de bestelling bevestigen we je alles netjes per mail zodat je de bestelling nog eens rustig na kunt lezen en definitief kunt maken.

Om het iedereen zo makkelijk mogelijk te maken hebben we een groot aantal opties om de container daadwerkelijk te bestellen en af te rekenen, zo kun je:

 • Betalen met IDeal
 • Betalen met Creditcard
 • Contant betalen
 • Betalen via afterpay

Grofvuil containers

Als je denkt aan grofvuil, waar denk je dan aan en wat zou er in de grofvuil container mogen? Dit hebben wij voor je op een rijtje gezet, wij begrijpen namelijk dat het lastig is om na te gaan wat er wel en niet in mag. Ook krijgen wij deze vraag regelmatig en het is voor jou beter om goed voorbereid te zijn. In de grofvuil container die wij bij je op locatie kunnen leveren in heel Nederland mag het volgende worden geplaatst:

 • Hout, papier en karton
 • Huisraad
 • Kunststoffen en plastic
 • Stenen, gips, beton en puin
 • Bouwafval

En dan vraag je je natuurlijk ook af, wat mag er dan niet in? Daarbij kun je denken aan dakleer, golfplaten, bedrijfsafval, gevaarlijk of klein chemisch afval, accu’s, autobanden, asbest, matrassen en koelkasten. Je kunt er dus erg veel kwijt, maar niet alles!

3m3 grofvuil container huren

Als je gaat verbouwen of slopen dan kan er veel grofvuil vrijkomen. Het is dan in jouw voordeel om een grofvuil container op locatie te laten plaatsen, dit kan de 3m3 container zijn.

Maar hoe weet je nu hoeveel grofvuil je hierin kwijt kunt? Dit kan eenvoudig worden berekend.
Bij 1 kuub kun je 13 kruiwagens grofvuil kwijt, dus bij 3 kuub zijn dat er 39 (3 x 13 kruiwagens).

Deze container kan bij je op locatie worden geplaatst door heel Nederland en neemt ongeveer een halve parkeerplaats in beslag. Je mag deze vullen tot 15-20 cm boven de rand en als je dan klaar bent dan halen wij de container weer bij je op.

Deze container heeft een lengte van 190 cm, de breedte is 160 cm en de hoogte is 110 cm (maar de maten kunnen hier en daar iets afwijken).

4m3 grofvuil container huren

Als je iets meer afval kwijt moet dan wat er in de 3m3 grofvuil container past, dan kan kun jij een 4m3 grofvuil container huren.
Ook deze container neemt weer een halve parkeerplaats in beslag en kan door heel Nederland op locatie worden geplaatst, op het moment dat jij hem nodig hebt.

De container heeft een lengte van 245 cm, een breedte van 160 cm en een hoogte van 120 cm en mag ook weer 15-20 cm boven de rand worden gevuld met grofvuil.

Om jou een goed beeld te geven wat je hierin kwijt kunt, 1 kuub staat gelijk aan 13 kruiwagens, 4 kuub is dus 4 x 13 = 52 kruiwagens grofvuil die in deze container passen. 

6m3 grofvuil container huren

Voor de grotere klussen is het beter om een grote 6m3 grofvuil container te huren bij ons. Dit kan allemaal online worden geregeld en hoe eerder dat jij die keuze maakt, des te sneller de grofvuil container bij je op locatie kan worden geplaatst.

Goed om te weten is dat deze container gemiddeld een parkeerplaats aan ruimte in beslag neemt en een  gelijke lengte heeft als de 10m3, namelijk 365 cm lang. De breedte is 180 cm en de hoogte is 100 cm.

Je mag de container weer tot 15-20 cm boven de rand vullen met grofvuil en in totaal zijn dat per kuub 13 kruiwagens.
6 kuub x 13 kruiwagens is dus 78 kruiwagens voor de 6m3 grofvuil container.

10m3 grofvuil container huren

Zoals hierboven al is vernoemd hebben de 6m3 en de 10m3 grofvuil container een gelijke lengte van 365 cm, maar de hoogte van de 10m3 grofvuil container is 155 cm en de breedte is 180 cm.

Ook deze container neemt een parkeerplaats aan ruimte in beslag en kan tot 15-20 cm boven de rand worden gevuld met al je grofvuil.

Benieuwd hoeveel kruiwagens je hierin kwijt kunt? Dit kan berekend worden, want per kuub zijn het 13 kruiwagens, dus 10 kuub staat gelijk aan 130 kruiwagens (10 x 13).

Door deze 10m3 grofvuil container te huren en bij je op locatie te laten plaatsen kun jij veel afval kwijt.

Container grofvuil

Je wil graag een container grofvuil huren een goede stap en zeker als je voor ons kiest. Om te beginnen is het belangrijk om te weten dat je een grofvuil container meestal zonder vergunning bij je op locatie kunt laten plaatsen.
Sowieso mag je op je eigen grond altijd zonder vergunning hier gebruik van maken. Als je twijfelt, dan kun jij de gemeente benaderen.

Het maakt niet uit of dat jij in Zuid-Holland woont, of gaat klussen in Zeeland of in Utrecht, wij kunnen de container grofvuil op iedere willekeurige locatie plaatsen in heel Nederland.

Weet je al wanneer je hem nodig hebt? Neem telefonisch contact met ons op of bestel de container grofvuil online en wij regelen het allemaal voor je.

Goedkoop grofvuil container huren

Al veel mensen zijn je voorgegaan en zij hebben gebruik gemaakt van onze diensten om een grofvuil container te huren, nu ben jij aan de beurt.

Bij ons weet je vooraf waar je aan toe bent, want je kunt met een paar drukken op de knop alles online regelen en zo goedkoop een grofvuil container huren.
Dit is sowieso veel goedkoper dan wanneer dat je iedere keer op en neer moet rijden naar de stort met een volle aanhanger.

Denk dan ook eens aan alle tijd en energie die je hiermee kwijt bent. Maak het jezelf zo eenvoudig mogelijk, want slopen en/of verbouwen kosten al veel energie.
Laat de grofvuil container bij je op locatie plaatsen en als je klaar bent dan ben jij er ook echt vanaf, want wij halen hem bij je op.