Bekijk >7000 positieve reviews

Vandaag besteld – Morgen geplaatst!

Advies nodig?   085 - 110 3530

Wat kost een container huren?

Een goede vraag is wat kost een container? Als je er een wil huren dan is het wel fijn om van tevoren te weten waar je aan toe bent qua kosten.

Gelukkig kan dat ook snel worden berekend, maar daarvoor moet je wel eerst weten welke container je wil huren, welk formaat en voor welke afvalstroom.
Daarom is het eerst zinvol om bij jezelf na te gaan wat je wil gaan doen. Ga jij renoveren, verbouwen of een andere klus uitvoeren? Wat voor afval komt er vrij bij de klus en hoeveel ongeveer? Je moet weten hoeveel (ongeveer) zodat jij de juiste maat container uit kunt kiezen. Het zou namelijk zonde zijn als je een te kleine container kiest en dat je dan je afval niet allemaal kwijt kunt.
Maar het is ook zonde als jij een te grote container hebt besteld en veel minder afval hebt (je betaalt dan meer dan nodig is). Dit kan gelukkig voorkomen worden.

Als je twijfelt hoeveel afval er ongeveer vrijkomt bij de klus, neem dan contact op met onze klantenservice en dan kijken we graag met je mee. Samen zorgen we ervoor dat jij de juiste maat container gaat huren bij ons. 

Meer over: wat kost een container

Als je voor jezelf duidelijk hebt welke container je wil huren dan moet je nog nagaan welk formaat en dat kan dan een kleine container zijn bijvoorbeeld de 3m3 container of de 4m3 container.

 Een andere optie is de grote container en dat kan dan de 6m3 container zijn of de 10m3 container. Ze hebben beide een lengte van 365 cm, een breedte van 180 cm en de hoogte is alleen anders. In de 10m3 container kun jij meer afval kwijt, maar wat kost een container dan?


Dat hangt ook af van welke soort afval je af moet voeren, maar wij kunnen je daar over informeren. Met een paar drukken op de knop kun je online eenvoudig bij ons een container bestellen en dan zie je ook direct wat de kosten daarvoor zijn.

Duidelijke all-in tarieven

Om een goed antwoord te krijgen op de vraag wat kost een container huren, is het goed om de gegevens op de site in te vullen en dan kun jij de container bestellen.

Je hebt dan direct zich op de kosten en dan zie je dat het een hele scherpe prijs is. Je kunt het afval direct bij je op locatie kwijt, je bent geen tijd en energie kwijt om naar de stort te moeten rijden (en de kosten van de stort heb je dus ook niet) en je houdt overzicht met het uitvoeren van de klus.

Kortom alleen maar voordelen dus kom snel een container huren zodat je vooruit kunt!

Vraag een ophaling aan

We vragen je om een foto te uploaden van je volle container, voor we de ophaling inplannen. Het is daarom makkelijker om dit formulier via je smartphone in te vullen, dan kun je direct de foto maken en uploaden.