Bekijk >7000 positieve reviews

Vandaag besteld – Morgen geplaatst!

Advies nodig?   085 - 401 9418

Container huren Zwolle

Je bent misschien al enige tijd bezig met je planning van welke klussen je graag wil doen en wat er geregeld moet worden. Maar heb jij er al aan gedacht waar je al dat afval gaat laten wat vrijkomt tijdens het klussen?

Veel mensen vergeten het en komen er met het klussen achter, maar een container huren Zwolle is een goede optie. Er zijn hierin verschillende mogelijkheden en daar willen wij je graag over informeren. Bij ons vind je een ruim assortiment aan containers, verschillende afvalstromen en verschillende formaten.

Bedenk je daarom goed wat je gaat doen en hoeveel afval er vrij gaat komen, dan kun je hier een passende container huren Zwolle.

Container huren Zwolle(2)
Container huren Zwolle en omstreken

Welk formaat container huren Zwolle?

Het kan zijn dat je meerdere klussen tegelijkertijd uit wil gaan voeren, dan komt er dus ook nog meer afval vrij. Dan zou het wel eens goed kunnen zijn om na te gaan of dat een grote container huren een betere optie is.

Bij een grote container is het of de 6m3 container of de 10m3 container. Deze passen op een parkeerplaats. De 6m3 container is 365 cm lang, 180 cm breed en 100 cm hoog.

Als het deze moet worden, dan kun jij de klantenservice raadplegen en het regelen, of het zelf online regelen (met een paar drukken op de knop is het geregeld).

Kosten container huren

Hoeveel een container huren Zwolle je gaat kosten, is afhankelijk van welke container je gaat huren. Een grotere container kost meer, want dan kan er ook meer afval af worden gevoerd.

Wij maken gebruik van all-in prijzen, dus inclusief BTW, transport (het plaatsen en ophalen van de container), het verwerken van het afval, zes weken huur en de milieutoeslag. Je weet waar je aan toe bent en dat vinden wij wel zo belangrijk!

Vraag een ophaling aan

We vragen je om een foto te uploaden van je volle container, voor we de ophaling inplannen. Het is daarom makkelijker om dit formulier via je smartphone in te vullen, dan kun je direct de foto maken en uploaden.