Bekijk >7000 positieve reviews

Vandaag besteld – Morgen geplaatst!

Advies nodig?   085 - 110 3530

Verbouwing container huren

Heb je grote plannen om te verbouwen? Zorg er dan voor dat je op tijd de keuze maakt voor een verbouwing container huren.

Er zijn erg veel mogelijkheden, want wanneer heb jij een container nodig, hoelang, welk formaat en wat mag er dan allemaal in de container? Wat kost het dan ongeveer? Wie brengt de container en wie haalt hem op? Veel vragen en waarschijnlijk ook veel factoren waar je je zorgen over maakt.

Er moet namelijk veel geregeld worden, maar wij kunnen je blij maken. Bij ons ben je namelijk aan het juiste adres voor een verbouwing container huren. Wij denken met je mee en adviseren je ook welk formaat jij het beste kunt huren (mocht je er niet uitkomen). Je kunt dan gewoon contact opnemen met de klantenservice en dan zullen we al je vragen snel beantwoorden.

Wat ook een voordeel is, is dat wij de verbouwing container bij jou op locatie plaatsen, op het afgesproken tijdstip, en we halen hem ook weer op als je klaar bent met klussen. Geen gedoe dus om naar de stort te rijden met een volle aanhanger. Je kunt nu iedere keer de kruiwagen legen in de container en dan ruimen wij het verder op.  

Welke verbouwing container huren?

Een ander aspect waar je misschien over twijfelt is welk formaat container je nodig hebt. Het hangt er vanaf wat je gaat doen en hoeveel afval er vrij gaat komen. Maar daarover kunnen wij je eerst meer vertellen. Voor een kleine klus heb je vaak genoeg aan een verbouwing container huren van 3m3 of een 4m3 container. De 3m3 container is 190 cm lang en 160 cm breed.

Als je een grotere klus uit gaat voeren waar veel meer afval bij vrij gaat komen dan heb je natuurlijk een grotere container nodig en dan denk maar eens aan de 6m3 container met een lengte van 365 cm, een breedte van 180 cm en een hoogte van 100 cm. Dan heb je nog de grotere container van 10m3 container, met een lengte van 365 cm, een breedte van 180 cm en een hoogte van 155 cm.

Het gaat er om dat jij al je afval kwijt kunt en dan gaat het klussen ook vlotter.

Online een container huren

Als je weet welke verbouwing container je wil huren, je weet wanneer je hem nodig hebt en je weet welk formaat het moet worden, dan hoef je nog maar één ding te doen: online de verbouwing container te huren.

Met een paar drukken op de knop is het dan ook zo geregeld. Je weet ook direct waar je aan toe bent qua kosten en dan gaan wij voor je aan de slag!

Vraag een ophaling aan

We vragen je om een foto te uploaden van je volle container, voor we de ophaling inplannen. Het is daarom makkelijker om dit formulier via je smartphone in te vullen, dan kun je direct de foto maken en uploaden.