Bekijk >7000 positieve reviews

Vandaag besteld – Morgen geplaatst!

Advies nodig?   085 - 401 9418

Container huren Utrecht

Het is zover, alle voorbereidingen mogen getroffen worden omdat de klussen gepland staan! Je weet inmiddels wat je wil doen en wat er allemaal bij komt kijken. Maar heb je ook gedacht aan een container huren Utrecht? Dit is helaas iets wat veel mensen nog vergeten. Daarom herinneren wij je er graag aan dat je bij ons kunt kiezen voor een container huren Utrecht en dan ben je van alle gemakken voorzien.

Stel je eens voor, je wil graag boven dat de badkamer wat ruimer wordt. Misschien zijn de kinderen het huis uit en dan kan de slaapkamer dus bij de badkamer worden getrokken. Een groot bad, een mooie sauna misschien en dan heb je lekker veel ruimte om te ontspannen.

Maar dit kan pas gerealiseerd worden als de oude badkamer eruit wordt gehaald. Er komt dus veel puin vrij, want ook de muur zal eruit gebroken worden. De tegels haal je eraf, want je wil echt alles vernieuwen.

Algemeen
vrachtwagen

Welke container huren in Utrecht?

Of dat je nou de badkamer gaat uitbouwen en vernieuwen, of je gaat een muur slopen, een serre aanbouwen, de bestrating vervangen of een dakraam plaatsen op zolder bijvoorbeeld, er zal hoe dan ook veel afval vrijkomen.

Om er zeker van te zijn dat je al het afval ook kwijt kunt ben je bij ons aan het goede adres. Bij ons kun je direct een container huren in Utrecht. Met een paar drukken op de knop is het zo geregeld. Binnen twee minuten heb je het bij ons online geregeld, dat wil jij toch ook ervaren?

Al veel mensen zijn je voorgegaan en zij zijn erg positief over de door ons geleverde diensten. Alleen moet je nog even in kaart brengen welke afvalstromen er vrijkomen en hoeveel afval het ongeveer is. Van daaruit kun je de keuze maken welke container je bij ons wil huren.

Vragen over container huren?

Als je niet zo goed weet om welke afvalstromen het gaat of je vindt het lastig inschatten om hoeveel afval het gaat, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan iedere dag weer voor je klaar en denken dan met je mee of dat een kleine container huren Utrecht de beste optie is of dat een grotere container beter is.

Je kunt er vanuit gaan dat wij er voor willen zorgen dat je al je afval in een keer af kunt voeren. Wij plaatsen daarom de gekozen container bij je op locatie en dan halen wij hem ook weer op wanneer dat je klaar bent met het afvoeren van je afval.

Vraag een ophaling aan

We vragen je om een foto te uploaden van je volle container, voor we de ophaling inplannen. Het is daarom makkelijker om dit formulier via je smartphone in te vullen, dan kun je direct de foto maken en uploaden.