Bekijk >7000 positieve reviews

Vandaag besteld – Morgen geplaatst!

Advies nodig?   085 - 401 9418

Container huren in Ede

Druk aan het opruimen omdat je graag wil verhuizen of omdat je een ruimte aan wil bouwen of verbouwen? Tijd om dan ook eens na te gaan hoeveel afval er vrij gaat komen en wat je zoal wil doen.

Als je bijvoorbeeld een muur wil slopen of een nieuwe keuken of badkamer wil, dan zal de oude er eerst uit moeten. Dan is een container huren Ede ( Gelderland )een goede optie, je bent dan namelijk in één keer van het afval af.

Je betaalt een vast bedrag en dat is dan inclusief het afvoeren van het afval. Wij plaatsen de container zelf bij je op locatie en halen hem ook weer op.

Container huren Ede(1)
Container huren Ede - Gelderland

Waarom een container huren Ede?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een container huren Ede. Stel dat je gaat opruimen, dan kies je vaak voor een grofvuilcontainer. Maar komt er juist veel puin vrij dan is een puin container een betere optie.

Welke container je moet hebben hangt af van wat je wil gaan doen. Bij ons vind je dan ook diverse formaten containers en bedoeld voor verschillende afvalstromen. We denken graag met je mee welke container jij nodig hebt voor welke klus.

Kosten container huren?

Voordat jij kiest voor het huren van een container is het fijn om te weten waar je aan toe bent, en dus wat de kosten zijn. Wij werken met duidelijke transparante all-in tarieven. Dit houdt in inclusief BTW, transportkosten (container plaatsen en weer ophalen), de verwerking van het afval, zes weken huur en milieutoeslag.

Duidelijker kan het dus niet. Mochten er vragen zijn dan kun je altijd contact met ons opnemen en helpen wij je graag verder. Wij staan iedere dag voor onze klanten klaar om ervoor te zorgen dat iedereen de juiste container bij ons kan huren in Ede.

Vraag een ophaling aan

We vragen je om een foto te uploaden van je volle container, voor we de ophaling inplannen. Het is daarom makkelijker om dit formulier via je smartphone in te vullen, dan kun je direct de foto maken en uploaden.