Bekijk >7000 positieve reviews

Vandaag besteld – Morgen geplaatst!

Advies nodig?   085 - 401 9418

Container huren in Drenthe

Een container huren in Drenthe is mogelijk voor verschillende afvalstromen. Welke klus je ook uit gaat voeren afval komt er sowieso veel vrij.

Denk eens aan het slopen, verbouwen of renoveren, er kan veel puin vrijkomen, maar ook veel hout bijvoorbeeld. Het ligt er een beetje aan welke klus je uit gaat voeren. Als je een badkamer gaat slopen, dan komt er veel tegelwerk vrij, maar ook een bad en douchecabine misschien wel en wasbakken.

Veel materialen dus en die wil je graag afvoeren. Het voegt namelijk niets toe om alles op een hoop te gooien om het later alsnog af te moeten voeren (naar de stort bijvoorbeeld). Het kan beter in één keer naar de container worden gereden die wij bij je op locatie kunnen plaatsen. Dit voorkomt dat jij heen en weer moet rijden naar de stort, een win-win situatie dus!

Container huren Drenthe
Container huren in de provincie Drenthe

Welke containers huren in Drenthe?

Je hebt vast en zeker zin om lekker te klussen, maar dan wil je wel dat alles eerst goed is geregeld. Je hebt gehoord dat een container huren in Drenthe erg voordelig en snel geregeld kan zijn, maar waar moet je dan zijn?

Inderdaad bij ons! Het is dan goed om te kijken wat er allemaal kan. Of je nu gaat renoveren, opruimen, slopen of verbouwen, wij hebben de juiste containers voor jou beschikbaar. Maar ook of dat het nou om een grote of kleine klus gaat, waarbij er veel of weinig afval vrijkomt, de juiste maat vind je hier!

Je kunt overwegen om de 3m3 container te kiezen met een lengte van 190 cm, de breedte is 160 cm en de hoogte is 110 cm. Of toch liever net een maatje groter, de 4m3 container? Deze heeft een lengte van 245 cm, een breedte van 160 cm en een hoogte van 120 cm. Grotere varianten zijn er ook en dat zijn dan de 6m3 container of de 10m3 container. Ze hebben beide een lengte van 365 cm en een breedte van 180 cm. De hoogte is alleen anders.

Online alles regelen

Je weet welke klussen je uit wil voeren, je weet welke afvalstromen er vrijkomen en je weet wanneer je wil klussen? Een goed moment om dan alles te regelen rondom een container huren in Drenthe. Met een paar drukken op de knop kan het allemaal geregeld worden en plannen wij het voor je in.

Onze containers nemen ongeveer een halve parkeerplaats aan ruimte in beslag, waardoor je geen overlast veroorzaakt aan buurtbewoners. Laat daarom ook een container bij jou op locatie plaatsen en als je vragen hebt kun je onze klantenservice benaderen en helpen zij je graag verder.

Vraag een ophaling aan

We vragen je om een foto te uploaden van je volle container, voor we de ophaling inplannen. Het is daarom makkelijker om dit formulier via je smartphone in te vullen, dan kun je direct de foto maken en uploaden.