Bekijk >7000 positieve reviews

Vandaag besteld – Morgen geplaatst!

Advies nodig?   085 - 401 9418

Volop cocaïne onderschept in Rotterdamse haven

Gedurende de laatste week van 2022 en begin van 2023 is er veel cocaïne onderschept in de haven van Rotterdam. In totaal zijn er 34 mensen aangehouden en is er 4726 kilo cocaïne onderschept. Het OM zegt dat het gaat over een straatwaarde van 354 miljoen euro. Op dit moment is de cocaïne al vernietigd. Het voorarrest van acht verdachten is na de aanhouding verlengd. 

Voor zover ze weten is er 1121 kilo cocaïne ontdekt in een container uit Brazilië met bevroren fruitsap. Maar op Nieuwjaarsdag is er 540 kilo cocaïne in beslag genomen. Er is ook op een schip uit Zuid-Amerika 350 kilo cocaïne ontdekt en dit ging over een container met bananen uit Ecuador. Kortom er is veel onderschept en dat is maar goed ook. De laatste jaren wordt er steeds meer onderzoek gedaan en de verwachting is dat het alleen maar meer gaat worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vraag een ophaling aan

We vragen je om een foto te uploaden van je volle container, voor we de ophaling inplannen. Het is daarom makkelijker om dit formulier via je smartphone in te vullen, dan kun je direct de foto maken en uploaden.