Bekijk >7000 positieve reviews

Vandaag besteld – Morgen geplaatst!

Advies nodig?   085 - 401 9418

Minder en kleinere verpakkingen

Komen er meer prullenbakken op straat? De verwachting is van niet, we moeten het namelijk doen met minder en met kleinere verpakkingen. Er zijn veel foto’s gemaakt van erg volle prullenbakken en daar puilen dan blikjes en zakjes uit. De afgelopen zomer hebben de makers van de app Plastic Avengers 1999 foto’s gemaakt die een beeld laten zien van de rotzooi die consumptie onderweg kan veroorzaken. Het neemt alleen maar toe en daar moet een eind aan komen. 

Verwachtingen…

De verwachting zou dan zijn dat er meer prullenbakken komen en dat die vaker leeggemaakt moeten worden. Maar dat zou te makkelijk zijn. Alle openbare prullenbakken kosten ons geld en het afval wordt ook niet gescheiden, het wordt gewoon verbrand! Je zou het daarom ook kunnen zien als een openbare vuurkorf. 

Er moeten kleinere verpakkingen komen, maar ook veranderingen als statiegeld op plastic flesjes en blikjes moeten de hoeveelheid afval verkleinen in openbare prullenbakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vraag een ophaling aan

We vragen je om een foto te uploaden van je volle container, voor we de ophaling inplannen. Het is daarom makkelijker om dit formulier via je smartphone in te vullen, dan kun je direct de foto maken en uploaden.