Bekijk >7000 positieve reviews

Vandaag besteld – Morgen geplaatst!

Advies nodig?   085 - 401 9418

Vraagtekens bij nieuwe werkwijze Milieustraat Leiden

Leiden, gelegen in de provincie Zuid-Holland, heeft vorig jaar al aangekondigd dat de openingstijden en werkwijze bij de milieustraat zullen veranderen, maar is dit wel zo’n goede keuze? Het CDA en de VVD in Leiden maken zich er nu al zorgen over. Vanaf 1 februari 2023 gaat de nieuwe werkwijze in. Er kan dan alleen nog maar afval in worden geleverd op afspraak. 

Er wordt door fractievoorzitter Sebastiaan van der Veer (CDA) en raadslid Alyssa Voorwald (VVD) gevreesd voor afvaldumpingen omdat er in het weekend te weinig plaats zou zijn om een afspraak te maken. 

Veel mensen gaan op vrijdag of zaterdag opruimen, zoals klussers en mensen die thuis de zolder opruimen. Als er dan in het weekend nauwelijks plek is voor een afspraak, dan willen mensen hun afval toch kwijt, de vraag is dan wat de gevolgen gaan zijn. Dit zal de tijd uit moeten wijzen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vraag een ophaling aan

We vragen je om een foto te uploaden van je volle container, voor we de ophaling inplannen. Het is daarom makkelijker om dit formulier via je smartphone in te vullen, dan kun je direct de foto maken en uploaden.