Bekijk >7000 positieve reviews

Vandaag besteld – Morgen geplaatst!

Advies nodig?   085 - 401 9418

Branden in ondergrondse containers in Hardinxveld

Op Oudejaarsdag moest de brandweer in Hardinxveld-Giessendam, in Zuid-Holland, een aantal keer uitrukken omdat er brand zou zijn in een ondergrondse container. Het vermoeden is dat het echt om vuurwerk zou gaan. In de ochtend was het al raak en moest de brandweer naar de Frans Halsstraat. Toen kwam er erg veel rook uit de ondergrondse container. Een paar uur naderhand waren er nog vier vergelijkbare meldingen in Hardinxveld. Rond 16.00 uur stonden er zelfs meerdere containers in de fik, toen aan de Sterappel. De oorzaken van de brand kunnen wel geraden door een brandweerwoordvoerder. Hij zegt erover, ik was er niet bij maar kan wel raden dat het vuurwerk is. Op 31 december weet je al snel wat het kan zijn. 

Er waren ook in Gorinchem en Sliedrecht nog een aantal containerbranden. Het vuur moest in de Martinus Nijhoffstraat in Gorinchem gedoofd worden door de container te vullen met water.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vraag een ophaling aan

We vragen je om een foto te uploaden van je volle container, voor we de ophaling inplannen. Het is daarom makkelijker om dit formulier via je smartphone in te vullen, dan kun je direct de foto maken en uploaden.