Bekijk >7000 positieve reviews

Vandaag besteld – Morgen geplaatst!

Advies nodig?   085 - 110 3530

Bedrijven betalen meer voor afval ophalen

In de provincie Gelderland vinden we het mooie plaatsje Nijmegen en daar gaan ondernemers het komende jaar meer geld betalen als zij afval willen lozen. Als zij afval op willen laten halen of zelf wegbrengen gaat dat ook echt veel meer kosten. Wanneer we spreken over de grootste vervuilers dan moeten zij per jaar 220 euro extra betalen. Er wordt namelijk een toename van reinigingsrechten verwacht en dat moeten bedrijven dus betalen om afval weg te mogen brengen (of op te laten halen). Kleine ondernemers betalen ongeveer 20-25 euro meer per jaar.  

In Nijmegen zin ondernemer twee keer zoveel geld kwijt voor het afval. Ze moeten een bedrag per zak of per keer betalen als zij bij de ondergrondse container willen storten. Ook is het reinigingsrecht verhoogd, dus dubbel op en daar zijn ze niet zo blij mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vraag een ophaling aan

We vragen je om een foto te uploaden van je volle container, voor we de ophaling inplannen. Het is daarom makkelijker om dit formulier via je smartphone in te vullen, dan kun je direct de foto maken en uploaden.