Bekijk >7000 positieve reviews

Vandaag besteld – Morgen geplaatst!

Advies nodig?   085 - 401 9418

Meer duurzame zorg in Utrecht

Verschillende Utrechtse zorginstellingen hebben meegedaan aan de campagne Zorg voor Energie. Het gaat er om dat de verduurzaming in de zorg versneld wordt door zorgverleners. Daarom hebben zij de afgelopen week meer informatie gekregen over duurzaamheid.

In de provincie Utrecht hebben ze meegedaan aan de landelijke campagne van Milieu Platform Zorgsector (MPZ). Instellingen die hier aan mee hebben gedaan zijn bijvoorbeeld Altrecht, Sterkz.org, De Rijnhoven, Huisartsen Utrecht Stad en ZOMO Zorg. Het is belangrijk dat het verduurzamen sneller gaat, mede door de stijgende energiekosten aldus MPZ.

Medewerkers hebben daarom uitleg gekregen hoe dat ze energie kunnen besparen, maar ook hoe dat ze afval beter kunnen scheiden. Het stond ook in het teken van het zoveel als mogelijk hergebruiken van producten.

Het is nu hopen dat alle partijen zich voor de volle 100% in gaan zetten om sneller te verduurzamen. Met zijn allen lukt het beter dan alleen!

Vraag een ophaling aan

We vragen je om een foto te uploaden van je volle container, voor we de ophaling inplannen. Het is daarom makkelijker om dit formulier via je smartphone in te vullen, dan kun je direct de foto maken en uploaden.