4.5/5

8.8 uit >7000 reviews!

085-4019418

Advies & Bestellen

Container huren voor huisraad

Container huren voor huisraad

Wil je graag een container huren voor huisraad? Dan hoef je niet meer verder te zoeken want dit is bij ons mogelijk. Dankzij onze huisraadcontainer kun jij eenvoudig huisraad afvoeren.

Misschien ga je wel verbouwen of moet er een pand ontruimd worden, dan wil je dat natuurlijk op een eenvoudige manier doen en zo je huisraad af kunnen voeren.

Bij ons huur je snel en voordelig een geschikte container om je huisraad af te voeren.
Met huisraad bedoelen we de inboedel van de woning. Het gaat dan eigenlijk om alle niet-eetbare roerende voorwerpen in je huishouden. Het moet dan wel bestemd zijn voor gebruik door de mensen in je huishouden. Denk aan elektrische apparaten, meubels, maar ook kookgerei zoals potten en pannen.
Het kan zijn dat je alles toe is aan vervanging en dan kun je het maar beter in een keer afvoeren.

4m3 Puin Container

4m3 Bouwafval Container

4m3 Hout Container

4m3 Grofvuil Container

Meest gekozen!

6m3 Puin Container

6m3 Bouwafval Container

6m3 Hout Container

6m3 Grofvuil Container

10m3 Puin Container

10m3 Bouwafval Container

10m3 Hout Container

10m3 Grofvuil Container

Waarom een container huren huisraad?

Als je bijvoorbeeld met meubels moet sjouwen, en je moet ze iedere keer op de aanhanger plaatsen dan kost je dat veel tijd en energie.

Je zal vaak op en neer moeten rijden wil je je woning leeg krijgen. Daarom is een container een betere optie. Soms moet een pand ineens ontruimd worden om welke reden dan ook, dan moet je ook snel handelen en gelukkig kunnen wij je dan verder van dienst zijn. Bij ons kun jij een container huren huisraad en dat kan op hele korte termijn. Het enige wat je hoeft te doen is online een container huisraad te bestellen en dan regelen wij de rest voor je.

Wij zullen de container op het afgesproken moment bij je op locatie plaatsen en dan kun je direct aan de slag. Ook als je hem met spoed nodig hebt, dan helpen wij je graag verder en kun je bij ons een container huren voor huisraad.

Welk formaat container huren voor huisraad?

Er zijn verschillende mogelijkheden als je graag je huisraad af wil voeren, ga je het zelf naar de stort brengen of huur je een container? Maar welk formaat dan? Dit hangt af van de hoeveelheid huisraad.

Het kan zijn dat het niet zoveel is, dan kan een kleine container een goede optie zijn van bijvoorbeeld 3m3 of 4m3. Maar als je wat meer moet afvoeren dan kun je ook maar beter een grotere container kiezen. Je komt dan snel uit bij de 6m3 container, met een lengte van 365 cm, een breedte van 180 cm en een hoogte van 100 cm. Denk je dat je nog meer ruimte nodig hebt? Dan is de grootste container een optie en dat is de 10m3 container.

Het zou ook kunnen dat je geen idee hebt welk formaat je nodig hebt, maak je daar dan geen zorgen over.
Je hoeft alleen maar contact op te nemen met onze klantenservice en dan zorgen wij ervoor dat jij de juiste keuze kunt maken, wij denken graag met je mee.