Puin container huren

Puin container huren

Plannen om te slopen of verbouwen? Een puin container kan wel eens de oplossing zijn voor al je puinafval.
Wij bieden je verschillende formaten puin containers aan, vanaf 3m3 t/m 10m3.

Het is voor jou alleen maar fijn om te weten dat je al je puin direct kwijt kunt tijdens het verbouwen of slopen. Anders ligt het toch alleen maar in de weg, dus een goed moment om eens na te gaan wat de voordelen zijn in jouw situatie.

Puin container huren

10m3-puin.JPG.jpg

3m3 puin container

4m3 puin Container

6m3 puin container

10m3 puin container

Veelgestelde vragen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Grote kans dat de vraag die jij hebt over de online containerverhuur al eens eerder aan ons is gesteld, daarom hebben we een overzicht gemaakt van veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen of bel je liever even met ons? Geen probleem! We zitten voor je klaar.

Containerhuren.nl plaatst door heel Nederland afvalcontainers voor een duidelijke all-in prijs.

Container huren Friesland
Container huren Groningen
Container huren Overijssel
Container huren Drenthe
Container huren Flevoland
Container huren Utrecht
Container huren Gelderland
Container huren Noord-Holland
Container huren Zuid-Holland
Container huren Zeeland
Container huren Noord-Brabant
Container huren Limburg

Containerhuren.nl kan containers door heel Nederland super snel plaatsen. Bestel jij vandaag een container dan kunnen wij de container de volgende werkdag leveren.

Soms heb je met spoed een container nodig, bel ons dan even op, in veel gevallen kunnen wij zelfs dezelfde dag de container nog op locatie plaatsen.

Zelfs is het op zaterdag leveren van een container vaak een optie, bel ons vrijblijvend op en laten we de mogelijkheden en wensen bespreken.

Bij het bestellen van de container kun je voor de dag van levering een voorkeurs dagdeel aangeven, in veel gevallen kunnen we aan jouw voorkeur voldoen.

Heb jij specifieke tijdswensen? Neem dan gerust contact met ons op, in veel gevallen kunnen wij namelijk een tijdsblok bespreken, bijvoorbeeld tussen 7-9 in de ochtend.

De prijs van een container is afhankelijk van twee factoren namelijk het formaat van de container en het soort afval dat je wilt afvoeren.

Voor welke container je ook besluit te kiezen, wij hanteren duidelijke all-in tarieven.

De tarieven op onze website zijn:

  • Inclusief btw
  • Transport (plaatsen en ophalen van de container)
  • Huur van de container
  • Verwerking van het afval
  • Milieutoeslag

Bij ons zit de huurprijs van de afvalcontainer verwerkt in de prijs, wel zo duidelijk!

In de standaard huurprijs is een huurperiode van 6 weken inbegrepen, mocht jij de container langer nodig hebben zal hiervoor een bedrag van € 15,00 inclusief btw per week berekend worden.

Ben je eerder klaar met de container dan kunnen wij de container uiteraard ook sneller ophalen.

Wij halen containers pas op zodra jij ons hiervoor de opdracht geeft.

In de meeste gemeenten in Nederland mag je vergunningsvrij een container op de openbare weg laten plaatsen. Mocht je twijfelen of dit in jouw gemeente ook zo is dan adviseren we je contact op te nemen met de betreffende gemeente.

Het plaatsen van een container op eigen grond zoals bijvoorbeeld een oprit is altijd vergunningsvrij.

Het plaatsen van een afvalcontainer gaat met een zogenaamde portaal- vrachtwagen.

Deze vrachtwagen plaatst de containers achter de vrachtwagen met kettingen, hierdoor is de kans op beschadigingen minimaal.

Voor het plaatsen van een container hebben we 2 parkeerplaatsen nodig, een waar de vrachtwagen in kan draaien en een waar de container komt.

Het ophalen van de container gaat net als bij het plaatsen van de afvalcontainer met een portaal- vrachtwagen.

Het is belangrijk dat er ook bij het ophalen ruimte is voor de vrachtwagen om voor de container te komen.

Wij proberen de bestelde container altijd te plaatsen op de locatie waar jij deze graag wilt hebben, dit kan bijvoorbeeld een parkeervak, oprit of een bouwplaats zijn.

Wat voor onze chauffeurs belangrijk is dat er voldoende ruimte aanwezig is om met de vrachtwagen te kunnen manoeuvreren en de ondergrond berijdbaar is .

We hebben ongeveer twee parkeerplaatsen nodig, 1 parkeerplaats waar de vrachtwagen kan indraaien en 1 parkeerplaats waar de container komt te staan. 

Om te kiezen welke container er bij jouw klus past is het belangrijk om eerst in kaart te hebben welk afval je wilt afvoeren. Wij hebben onze containers verdeeld in 4 categorieën:

Zodra je weet welke afvalstroom bij jouw klus past is het tijd om de hoeveelheid in te schatten. Ons assortiment containers bestaat uit:

Vindt je het lastig om te kiezen? Bel ons gerust op onze collega’s kunnen je altijd adviseren.

Om een bestelling te plaatsen bieden we je graag 2 opties.

Optie 1:

We hebben ons best gedaan de website zo duidelijk mogelijk te maken. Zijn er geen vragen meer dan kun je direct via de website de container bestellen.

Optie 2:

Bel ons op en we maken samen de bestelling in orde. Na de bestelling bevestigen we je alles netjes per mail zodat je de bestelling nog eens rustig na kunt lezen en definitief kunt maken.

Om het iedereen zo makkelijk mogelijk te maken hebben we een groot aantal opties om de container daadwerkelijk te bestellen en af te rekenen, zo kun je:

  • Betalen met IDeal
  • Betalen met Creditcard
  • Contant betalen
  • Betalen via afterpay

Puin afvoeren

Als je een flinke klus gepland hebt staan, dan is het fijn om zekerheid te hebben dat jij je puin ook kwijt kunt.
Als je dan een puin container gaat huren, dan heb jij deze zekerheid.

Een container kan namelijk door heel Nederland worden geplaatst, dus ongeacht waar dat jij gaat slopen of verbouwen, zijn wij van de partij!

Je geeft aan ons door dat je puin wil afvoeren, hoeveel ongeveer, waar en wanneer en dan kan alles geregeld worden.
Puin afvoeren kan eenvoudig met de kruiwagen, je kiest een container met de juiste afmetingen en het puin afvoeren kan beginnen.

Op deze manier houd je overzicht tijdens het slopen en/of verbouwen en dat is wel prettig, zeker als je een groot project moet realiseren.

Puin storten

De plannen zijn gemaakt, je gaat verbouwen en/of slopen en dan weet je dat er veel puin vrij gaat komen, maar hoeveel precies?

Wij begrijpen dat het lastig is om hier een inschatting van te maken en als je hier vragen over hebt of over twijfelt, dan kun jij contact opnemen met onze klantenservice en dan kijken en denken ze graag met je mee.

Het is namelijk de bedoeling dat jij na het slopen en/of verbouwen al het puin af kunt voeren en dus niets meer hebt liggen.
Gelukkig beschikken wij over puin containers van verschillende formaten en is er altijd wel een container te vinden waarin jij al je puin in korte tijd kwijt kunt.

Alleen maar een groot gemak als jij puin kunt storten in een puin container die bij je op locatie staat.

 

3m3 puin container huren

Als je een kleine klus moet klaren waar toch volop puin bij vrijkomt, dan kun je maar beter een 3m3 puin container huren.
Deze neemt ongeveer een halve parkeerplaats ruimte in beslag en de container heeft een lengte van 190 cm, de breedte is 160 cm en de hoogte is 110 cm.

Houd er wel rekening mee dat de maten hier en daar iets af kunnen wijken.
Je mag deze container tot 15-20cm boven de rand vullen met puin.

Maar hoeveel pijn kun je hierin kwijt? Het is lastig om dat in te schatten, daarom geven we je een voorbeeld. Als je 1 kuub hebt, dan kunnen daar 13 volle kruiwagens puin in.
Dus bij een 3m3 container heb je 3 kuub x 13 kruiwagens is 39 kruiwagens puin voor in de container.

4m3 puin container huren

Natuurlijk ben je graag het puin direct kwijt als je gaat slopen of verbouwen, het blijft anders maar in de weg liggen.

Kies daarom ook voor een 4m3 puin container huren, hierin kun je namelijk 52 kruiwagens puin kwijt. Hoe komen we aan dit getal? Je kunt in 1 kuub ongeveer 13 volle kruiwagens puin kwijt.

Een 4m3 container heeft een inhoud van 4 kuub x 13 kruiwagens is 52 kruiwagens. De container heeft een lengte van 245 cm, een breedte van 160 cm en een hoogte van 120 cm en neemt ongeveer een halve parkeerplaats qua ruimte in beslag.

Verder mag jij de container vullen tot 15-20cm boven de rand.

6m3 puin container huren

Als je een grotere klus uit gaat voeren, dan komt er ook meer puin vrij.
Het is dan verstandig om een puin container te laten plaatsen waarin jij zeker al je puin kwijt kunt.

Een 6m3 kan dan wel eens aan al je wensen voldoen en heeft een gelijke lengte als de 10m3 bouwafval container.
Deze 6m3 container is 100 cm hoog, 180 cm  breed en 365 lang. In totaal zal hij maximaal een parkeerplaats qua ruimte in beslag nemen en je mag hem tot 15-20 cm boven de rand laden.

Maar hoeveel puin kun jij hierin nu precies kwijt? Per 1 kuur kun jij 13 kruiwagens puin afvoeren, 6 kuub staat dus gelijk aan 6 x 13 = 78 kruiwagens puin.

10m3 puin container huren

Voor iedere grote klus, of dat het nu gaat over het slopen of verbouwen van een pand, kun jij een 10m3 puin container huren bij ons.

De lengte van deze container is gelijk aan de 6m3 container (365 cm), en verder is de container 180 cm breed en 155 cm hoog.
Als je de container bij je op locatie laat plaatsen dan neemt deze ongeveer een parkeerplaats ruimte in beslag.

Is hij eenmaal geplaatst, dan kun jij beginnen met puin afvoeren, dit mag tot 15-20 cm boven de rand. Maar hoeveel kruiwagens puin kun jij hierin kwijt?

Dit zijn er om precies te zijn (gemiddeld) 130. Hoe komen we uit bij dit aantal? Per 1 kuub kun jij 13 containers puin afvoeren, 10 kuub is dus 10 x 13 = 130 kruiwagens.

6m3 puin container huren

Als je een grotere klus uit gaat voeren, dan komt er ook meer puin vrij.
Het is dan verstandig om een puin container te laten plaatsen waarin jij zeker al je puin kwijt kunt.

Een 6m3 kan dan wel eens aan al je wensen voldoen en heeft een gelijke lengte als de 10m3 bouwafval container.
Deze 6m3 container is 100 cm hoog, 180 cm  breed en 365 lang. In totaal zal hij maximaal een parkeerplaats qua ruimte in beslag nemen en je mag hem tot 15-20 cm boven de rand laden.

Maar hoeveel puin kun jij hierin nu precies kwijt? Per 1 kuur kun jij 13 kruiwagens puin afvoeren, 6 kuub staat dus gelijk aan 6 x 13 = 78 kruiwagens puin.

10m3 puin container huren

Voor iedere grote klus, of dat het nu gaat over het slopen of verbouwen van een pand, kun jij een 10m3 puin container huren bij ons.

De lengte van deze container is gelijk aan de 6m3 container (365 cm), en verder is de container 180 cm breed en 155 cm hoog.
Als je de container bij je op locatie laat plaatsen dan neemt deze ongeveer een parkeerplaats ruimte in beslag.

Is hij eenmaal geplaatst, dan kun jij beginnen met puin afvoeren, dit mag tot 15-20 cm boven de rand. Maar hoeveel kruiwagens puin kun jij hierin kwijt?

Dit zijn er om precies te zijn (gemiddeld) 130. Hoe komen we uit bij dit aantal? Per 1 kuub kun jij 13 containers puin afvoeren, 10 kuub is dus 10 x 13 = 130 kruiwagens.

Container voor puin

Weet jij wat puin is? Puin is eigenlijk een steenachtig materiaal en het komt vrij bij verbouwingen of bij sloopprojecten.
Meestal spreken we dan over schoon puin bij het overgrote deel.
Het kan vaak ook hergebruikt worden. Hieronder vallen bijvoorbeeld metselpuin, stenen, dakpannen, betonpuin en vloertegels. 
Omdat veel ‘schoon’ puin hergebruikt kan worden, is het belangrijk dat je ook weet wat er niet in de puin container mag.

Wat mag er nou allemaal in de puin container en wat niet? Dit is een vraag waar we regelmatig mee in aanraking komen en daarom delen we deze informatie graag met je.

Als jij namelijk een puin container wil huren, is het wel fijn om te weten wat jij hierin kwijt kunt (en wat niet). In een puin container kun je het schone puin wat hier zojuist is benoemd allemaal kwijt, zo ook gewapend beton (inclusief ijzer), tegels (vloertegels, maar ook wandtegels en betontegels).
Er mag echter geen gips in, geen gasbeton, geen schoorsteenpuin en ook geen asfalt. Asbest, chemisch afval en dakleer zijn ook NIET toegestaan.

Schoon puin container

Gedurende het slopen of verbouwen komt er veel schoon puin vrij en dat kan vaak worden hergebruikt.

Je kunt denken aan stenen, dakpannen, metselpuin, betonpuin en bijvoorbeeld vloertegels. Dit worden allemaal in de schoon puin container geplaatst en kan dan op een eenvoudige manier door ons weer worden afgevoerd.

Als jij plannen hebt om te slopen of verbouwen dan raden wij je aan om na te gaan of dat er veelal schoon puin vrijkomt. Mocht dat zo zijn dan kun je bij ons een schoon puin container huren.

Je hebt verschillende formaten en daarom vind je hier altijd een schoon puin container die past bij jouw klus.