Bekijk >7000 positieve reviews

Vandaag besteld – Morgen geplaatst!

Advies nodig?   085 - 110 3530

Afval uit centrum Naaldwijk gehaald

In het mooie Naaldwijk, gelegen in Zuid-Holland is het afval opgehaald met een bakfiets!
Hoe komt dit zo? De Winkeliersvereniging BIZ Naaldwijk wil geen vuilniswagens meer in
het centrum. 

Ze hebben daarom de handschoenen aangedaan en zijn samen de afvalstromen van ondernemers in het centrum gaan verwerken. Er zouden dagelijks twaalf vuilniswagens naar het centrum komen en zo de vuilnisbakken bij de ondernemers legen. 

Voorzitter Rein Wiendels van de BIZ Naaldwijk Winkelrijk had het idee dat het veel veiliger zou kunnen en kwam daarom met een duurzame oplossing. Dit heeft hij samen bedacht met Chantal Neeleman van Facility Portal.Start met een pilot.

Deze week wordt er eerst begonnen met een pilot zodat het afval dan opgehaald kan worden met bakfietsen. Het wordt dan gedeponeerd op een locatie buiten het centrum.
Het voordeel is dat vuilniswagens dan niet meer door het centrum hoeven om afval op te halen. Een groot deel van de ondernemers doet mee aan deze proef en aan het eind van de maand zal de evaluatie plaatsvinden om na te gaan wat er beter kan en of het wat is
voor de toekomst.

Vraag een ophaling aan

We vragen je om een foto te uploaden van je volle container, voor we de ophaling inplannen. Het is daarom makkelijker om dit formulier via je smartphone in te vullen, dan kun je direct de foto maken en uploaden.