Bekijk >7000 positieve reviews

Vandaag besteld – Morgen geplaatst!

Advies nodig?   085 - 110 3530

Container huren Dordrecht

Je hebt de knoop doorgehakt want je klus is gepland en nu ga jij eerst de nodige voorbereidingen treffen. Daar hoort een container huren Dordrecht ( Zuid-Holland ) toch ook bij?

Sommige mensen denken dat is iets wat later wel kan, maar het is beter om dat zo snel als mogelijk te regelen. Waarom? Omdat jij er dan zeker van bent dat je op het juiste moment ook de container kunt huren. Als je gaat klussen, dan kun je zo met je kruiwagen de container inrijden en is het afval weg, uit beeld.

Dat zal voor een bepaalde rust zorgen maar het geeft je ook overzicht. Je ziet wat je al hebt gedaan en wat je nog moet doen, dan kan stimulerend werken om de klus snel af te ronden (zeker als je resultaat ziet).

Algemeen
vrachtwagen

Verschillende formaten container huren Dordrecht

Als jij voor de eerste keer kiest voor een container huren Dordrecht dan kun jij er nog wat vragen over hebben. Je wil namelijk wel zeker weten dat jij de juiste container kiest. Je kunt bij ons zowel grote als kleine containers huren en deze hebben ieder hun eigen formaat.

Bij een kleine container kun je denken aan een 3m3 container van 190 cm lang, 160 cm breed en 110 cm hoog. Bij de 4m3 container is dit 245 cm lang, 160 cm breed en 120 cm hoog. Welke container je nodig hebt hangt af van welke klus je uit gaat voeren.

Kosten voor een container

Natuurlijk wil je vooraf weten wat de kosten zijn van een container huren Dordrecht. Het hoeft niet duur te zijn en wij informeren je graag vooraf over de prijs. Dit is bij ons altijd all-in.

Wij komen op het afgesproken tijdstip de container brengen, dus we plaatsen hem bij je op locatie en halen hem ook weer op als je klaar bent. Eenvoudiger kan het toch niet? 

Vraag een ophaling aan

We vragen je om een foto te uploaden van je volle container, voor we de ophaling inplannen. Het is daarom makkelijker om dit formulier via je smartphone in te vullen, dan kun je direct de foto maken en uploaden.