4.5/5

8.8 uit >7000 reviews!

085-4019418

Advies & Bestellen

Vuilcontainer huren

Vuilcontainer huren?

Ben je druk bezig met verbouwen, slopen of het uitvoeren van een andere klus waarbij veel vuil vrijkomt?
Dan kun je vast en zeker wel een vuilcontainer huren zodat je al je afval kwijt kunt. Het geeft jou beter overzicht wanneer dat je aan het klussen bent, je ziet wat je hebt gedaan maar ook wat er nog moet gebeuren.
Veel mensen vinden dat een groot voordeel en willen daarom bij ons direct een vuilcontainer huren. Je kunt deze in verschillende maten huren, daarom is het goed dat we je daar wat meer over uitleggen.

Je hebt bijvoorbeeld een kleine container, zoals de 3m3 container, deze heeft een lengte van 190 cm, de breedte is 160 cm en de hoogte is 110 cm.
Dan heb je nog de 4m3 container met een lengte van 245 cm, een breedte van 160 cm en een hoogte van 120 cm.

Een grotere container kan ook zoals de 6m3 container en deze heeft een lengte van 365 cm, een breedte van 180 cm en een hoogte van 100 cm.  De grootste container die je kunt huren is de 10m3 container, met een lengte van 365 cm, een breedte van 180 cm en een hoogte van 155 cm.

4m3 Puin Container

4m3 Bouwafval Container

4m3 Hout Container

4m3 Grofvuil Container

Meest gekozen!

6m3 Puin Container

6m3 Bouwafval Container

6m3 Hout Container

6m3 Grofvuil Container

10m3 Puin Container

10m3 Bouwafval Container

10m3 Hout Container

10m3 Grofvuil Container

Welke container huren?

Om een keuze te maken welke vuilcontainer je moet huren, is het goed om je weten wat voor afval er vrijkomt en in welke hoeveelheid.

Aan de hand van die gegevens kan namelijk worden bepaald welke afvalstromen er zijn en welke container daar het beste bij past. Er moet natuurlijk voor gezorgd worden dat je al het afval kwijt bent na het klussen en daarom kunnen wij je ook advies geven bij het kiezen van het juiste formaat vuilcontainer.

Onze mensen hebben hier ervaring mee en kunnen jou dan bijstaan in het maken van een goede keuze.
Van daaruit kan ook alles worden geregeld, wij plaatsen de container op het afgesproken tijdstip bij je op locatie en halen hem ook weer op als je klaar bent met klussen.

Online vuilcontainer huren

Wat alles nog veel prettiger maakt, is dat alles online kan worden geregeld. Als jij een vuilcontainer wil huren dan kun jij deze bij ons direct bestellen maar als je er vragen over hebt dan kun je ook onze klantenservice contacteren.

Wij doen er dan alles aan om je vragen snel te beantwoorden zodat jij zorgeloos van onze diensten gebruik kunt maken.
Ga daarom na welke grote klus je binnenkort uit wil voeren, welke afvalstromen er vrij kunnen komen en in welke hoeveelheid en dan kan het hier verder zo worden geregeld.