4.5/5

8.8 uit >7000 reviews!

085-4019418

Advies & Bestellen

Sloopafval container huren

Sloopafval container huren

Wil je graag een sloopafval container huren? Gelukkig hoef je dan niet verder te zoeken, want bij ons ben je hiervoor aan het juiste adres.

in een sloopafval container mogen alle houtsoorten, gips, isolatie, kunststoffen, metalen, papier, plastic, stenen en puin wat schoon is.
Maar wat mag er niet in? Matrassen mogen er NIET in, maar ook asbest mag zeker niet, autobanden en chemisch afval ook niet.
Gevaarlijk afval en dak afval zijn ook niet toegestaan in de sloopafval container die je bij ons kunt huren.

Als je gaat renoveren, verbouwen of gewoon een deel moet slopen, dan komt er veel sloopafval vrij en dat moet ook worden opgeruimd. Doordat de sloopafval container bij je op locatie wordt geplaatst kun jij met een volle kruiwagen zo alles afvoeren en kan het klussen doorgaan. Daarnaast houd je overzicht tijdens het klussen wat erg fijn is!

4m3 Puin Container

4m3 Bouwafval Container

4m3 Hout Container

4m3 Grofvuil Container

Meest gekozen!

6m3 Puin Container

6m3 Bouwafval Container

6m3 Hout Container

6m3 Grofvuil Container

10m3 Puin Container

10m3 Bouwafval Container

10m3 Hout Container

10m3 Grofvuil Container

Welke sloopafval container huren?

Je wil een sloopafval container huren maar dan moet je er nog achter komen welk formaat je nodig hebt. Is het niet zoveel afval wat er vrijkomt? Dan kan de 3m3 container een optie zijn met een lengte van 190 cm, de breedte is 160 cm en de hoogte is 110 cm. Misschien heb je net wat meer ruimte nodig en dan is de 4m3 container misschien nog een betere optie met een lengte van 245 cm, een breedte van 160 cm en een hoogte van 120 cm. 

Als je echt veel gaat slopen dan kun je beter voor de grotere container kiezen zoals de 6m3 container of de 10m3 container. Beide modellen hebben een lengte van 365 cm, een breedte van 180 cm, het verschil zit hem in de hoogte. 

Als je twijfelt over welke container je nodig hebt, neem dan contact op met onze klantenservice en dan kijken zij graag met je mee.

Online direct de container huren?

Als je weet welke sloopafval container je wil huren en wanneer, dan kan alles met een paar drukken op de knop worden geregeld. 

Online is het zo helder, je weet financieel ook waar je aan toe bent en wij regelen het voor je.
Op het afgesproken moment kun jij de sloopafval container bij je op locatie verwachten en dan kan het sloopafval ruimen beginnen.