Bekijk >7000 positieve reviews

Vandaag besteld – Morgen geplaatst!

Advies nodig?   085 - 401 9418

Container huren voor steen

Als je denkt aan renoveren, verbouwen of slopen, dan is een container huren een hele goede optie. Waarom? Omdat jij er dan voor kunt zorgen dat je het puin direct af kunt voeren.

Het gemak wat je dan hebt is dat jij een container voor steen bij je op locatie kunt laten plaatsen.
Hierdoor rijd je gewoon met de kruiwagen de container in en ben je alles zo kwijt. Een ander voordeel is dat jij zo goed overzicht houdt tijdens het klussen. Zie je daar ook wel het gemak en voordeel van in? Dan is het nu tijd om na te gaan wat voor jou de mogelijkheden zijn van een container huren steen bij ons.

Welk formaat steen container huren?

De keuze is gemaakt en je wil graag een container huren voor steen, maar dan is er nog de vraag welk formaat gaat het worden?

Misschien wel een kleine container als het geen grote klus is om uit te voeren, of als je van tevoren al weet dat er maar weinig steen vrij gaat komen. Een 3m3 container kan dan een goede optie zijn met een lengte van 190 cm, een breedte van 160 cm en een hoogte van 110 cm. Als je toch net wat meer ruimte nodig denkt te hebben kan eventueel de 4m3 container met een lengte van 245 cm, een breedte van 160 cm en een hoogte van 120 cm een optie zijn. Maar als je echt veel meer puin kwijt moet kun je beter voor een grote container gaan en dan kom je uit bij de 6m3 container of bij de 10m3 container.
Je hebt dan veel meer ruimte en dan weet je zeker dat je al je puinafval kwijt kunt.

Mocht je er aan twijfelen wat je het beste kunt doen, dan kunnen wij ook met je meedenken. Neem dan vooral contact op met onze klantenservice, stel je vragen en dan helpen wij je graag verder. Het gaat er immers om dat jij een goede container kunt huren voor steen zodat je ook alles echt kwijt bent na het uitvoeren van de klus.

Online een steen container huren

Als je weet wanneer je de klus uit gaat voeren, dan kunnen de voorbereidingen beginnen. Een container huren voor steen hoort daar ook bij. Hoe eerder dat je je keuze maakt, hoe eerder dat wij alles voor je in orde kunnen maken.
Wij zorgen er dan graag voor dat jij zekerheid hebt en we plaatsen de container voor steen op het afgesproken moment bij je op locatie.

Alles van steen wat je dan kwijt moet kun je direct afvoeren in de container en dan heb je goed overzicht tijdens het klussen.  

Vraag een ophaling aan

We vragen je om een foto te uploaden van je volle container, voor we de ophaling inplannen. Het is daarom makkelijker om dit formulier via je smartphone in te vullen, dan kun je direct de foto maken en uploaden.