Bekijk >7000 positieve reviews

Vandaag besteld – Morgen geplaatst!

Advies nodig?   085 - 401 9418

Container huren in Utrecht

Verbouwen, renoveren, slopen of gewoon grondig opruimen, een container huren in Utrecht kan de beste optie zijn die je je maar kunt bedenken!

Vaak heb je wel zin om een bepaalde klus uit te voeren, maar zie je er tegenop waar je al dat afval moet laten. Als je het op een berg voor, achter of naast je huis moet plaatsen, dan word je daar niet vrolijk van.

Na een tijdje heb je die plaats misschien nodig en moet je alles weer verplaatsen. Of je moet tig keer naar de stort rijden en dan kost je dat ook nog eens erg veel tijd én geld!

Je wil je tijd liever nuttiger besteden en daarom kun je beter een container op locatie laten plaatsen door ons. Al het afval wat dan vrijkomt door het klussen kan direct worden afgevoerd naar de container.
Het voordeel is dat je overzicht houdt op hetgeen wat je aan het doen bent en de plaats waar je bezig bent kun je ook schoon houden (zonder hopen afval).

Container huren Utrecht(1)
Container huren Utrecht en omstreken

Voordelig een container huren in Utrecht

Je bent inmiddels zo ver dat je in ziet dat de voordelen van een container huren in Utrecht erg groot zijn en dat je er graag gebruik van wil maken. Dit is een goede keuze waar je geen spijt van zal krijgen.

Maar je moet nu nog wel nagaan welk formaat je nodig hebt. Goed om te weten is daarbij dat 13 volle kruiwagens gelijk staan aan één kuub. Als je ongeveer na kunt gaan hoeveel kuub je nodig hebt, kun je zo berekenen welke afvalcontainer je wil huren bij ons.

Mocht je het niet zo goed weten, geen zorgen, want onze medewerkers van de klantenservice denken en kijken graag met je mee.

Het gaat er immers om dat je al het afval af kunt voeren tijdens het klussen (en dat je niet nog een berg afval overhoudt).

Een kleine container kan een uitkomst bieden bij kleinere klussen en dan kun je denken aan de 3m3 en de 4m3 container. Toch een flinke klus op de planning waarbij veel afval vrijkomt? Kies dan voor de 6m3 of de 10m3 containers.

Online containers huur je makkelijk bij containerhuren.nl

Wat is er nou eenvoudiger dan alles online kunnen regelen? Als jij weet welke container je wil huren en welk formaat, dan kun je het proces bij ons snel in gang zetten.

Zorg dat je ook bij de hand hebt wanneer dat jij gebruik wil maken van een container huren in Utrecht. Als dit is ingevoerd kunnen wij alle voorbereidingen treffen.

We zorgen ervoor dat de container op het afgesproken moment bij je op locatie is geplaatst en dan kan het afvoeren van afval beginnen!

Vraag een ophaling aan

We vragen je om een foto te uploaden van je volle container, voor we de ophaling inplannen. Het is daarom makkelijker om dit formulier via je smartphone in te vullen, dan kun je direct de foto maken en uploaden.