Bekijk >7000 positieve reviews

Vandaag besteld – Morgen geplaatst!

Advies nodig?   085 - 401 9418

Container huren Rotterdam

Eindelijk is de knoop doorgehakt, de klus is gepland en nu ga jij de andere voorbereidingen treffen. Daar hoort een container huren Rotterdam vast en zeker bij. Het gemak wat je dan hebt, is dat je het afval direct tijdens het klussen af kunt voeren.

Hierdoor houd jij prettig overzicht over de hele klus, je kunt de situatie goed blijven overzien en dat geeft veel mensen toch ook een bepaalde rust. Je kunt zien wat er al is gedaan en wat er nog moet. Daarnaast ben je geen extra tijd kwijt om naar de stort te rijden. Het is daarom een efficiënte manier van puin ruimen.

Met een container huren Rotterdam ( Zuid-Holland )ben jij van alle gemakken voorzien en wij maken het je graag zo eenvoudig mogelijk. Daarom plaatsen wij de container bij je op locatie en halen hem op als je klaar bent met de klus.

Container huren Rotterdam
Container huren Rotterdam en omstreken

Verschillende formaten container huren Rotterdam

Voor de eerste keer een container huren Rotterdam kan wat vragen oproepen. Je wil er namelijk zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt en al je afval af kunt voeren. Maar je staat er niet alleen voor. Bij ons kun jij zowel grote als kleine containers huren en deze hebben ieder hun eigen formaten.

Een kleine container is bijvoorbeeld een 3m3 container van 190 cm lang, 160 cm breed en 110 cm hoog. De 4m3 container is ook een kleine container, maar deze is 245 cm lang, 160 cm breed en 120 cm hoog. Welke keuze je maakt hangt af van hoeveel afval je af moet voeren.

Dit is soms lastig in te schatten, maar je mag altijd contact opnemen met onze klantenservice. We denken dan met je mee en kijken dan welke container je het beste kunt huren (qua afvalstromen die vrijkomen en qua formaat). 

Kosten voor een container

Je wil natuurlijk niet teveel geld uitgeven aan het afvoeren van afval, maar wat wil je dan? Als je al het afval op locatie moet houden word je daar niet vrolijk van. Gelukkig kun je bij ons een goedkope container huren Rotterdam en dan ben je snel overal vanaf.

Het huren van de container hoeft namelijk niet duur te zijn en bij ons weet je van tevoren waar je aan toe bent. Het is veel voordeliger dan continu op en neer te rijden naar de stort. Je bent ook sneller klaar met klussen want het afval kun je op je eigen locatie in de container kwijt. Mocht je nog vragen hebben, dan kan er altijd contact met ons worden opgenomen en helpen wij je graag verder.

Vraag een ophaling aan

We vragen je om een foto te uploaden van je volle container, voor we de ophaling inplannen. Het is daarom makkelijker om dit formulier via je smartphone in te vullen, dan kun je direct de foto maken en uploaden.