Container huren prijs

container huren, de prijs

Je wil graag een container huren, maar je wil graag eerst wat meer informatie over de container huren prijs. Als je gaat klussen is dat vaak al een duur grapje, maar je zal het afval toch ook kwijt moeten.

De goedkoopste optie is dan een container huren die je bij je op locatie laat plaatsen. Dit bespaart je namelijk veel tijd, energie en kosten.

Dus stel je gaat je badkamer verbouwen, dan is het een goede optie om de container te kiezen.
Het is verstandig om deze op tijd te reserveren, dan weet je namelijk zeker dat je hem op tijd op locatie hebt staan!

4m3 Puin Container

4m3 Bouwafval Container

4m3 Hout Container

4m3 Grofvuil Container

Meest gekozen!

6m3 Puin Container

6m3 Bouwafval Container

6m3 Hout Container

6m3 Grofvuil Container

10m3 Puin Container

10m3 Bouwafval Container

10m3 Hout Container

10m3 Grofvuil Container

Welke container heb je nodig?

Je staat misschien wel voor een flinke opgave, je gaat een grote klus uitvoeren, zoals verbouwen of renoveren. Of misschien slopen of grondig opruimen, wat je ook gaat doen er zal veel afval vrijkomen en dat moet ook weer worden opgeruimd. Daarom is het goed om meer te weten te komen over de container huren prijs. 

Een kleine container huren is uiteraard goedkoper dan een grote container, maar het gaat er om dat je al je afval kwijt kunt. Daarom moet je goed nagaan hoeveel dat ongeveer kan zijn en van daaruit berekenen welke container het gaat worden. 

Je zou bijvoorbeeld een kleine container kunnen huren bij ons en dan is dat misschien de 3m3 container of de 4m3 container. Daarvoor is het goed om te weten dat de 3m3 container een lengte heeft van 190 cm, de breedte is 160 cm en de hoogte is 110 cm. Bij de 4m3 container heb je net wat meer ruimte om je afval kwijt te kunnen want deze heeft een lengte van 245 cm, een breedte van 160 cm en een hoogte van 120 cm. Heb je het idee dat je veel meer afval kwijt moet? Dan kun je een grotere container kiezen zoals de 6m3 container met een lengte van 365 cm, een breedte van 180 cm en een hoogte van 100 cm.
De 10m3 container kan ook nog een optie zijn, deze is net zo lang als de 6m3 container en ook net zo breed, alleen is hij hoger.

Wat is de container huren prijs?

De prijs van een container die je gaat huren hangt af van een aantal factoren. Maar daar kunnen wij je alles over vertellen.

Als je weet welke container het moet worden, dan rekenen wij de prijs graag voor.
Twijfel je welke container je nodig hebt? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij horen dan graag van je wat je  gaat doen en dan kijken wij met je mee welke container je het beste kunt huren.
Ook kunnen we je dan voorzien van meer informatie over de container huren prijs.