Bekijk >7000 positieve reviews

Vandaag besteld – Morgen geplaatst!

Advies nodig?   085 - 401 9418

Container huren Nijmegen

Je hebt je al een tijdje verdiept in welke klussen je uit wil voeren en wat je daarvoor moet regelen. Maar heb jij ook gekeken welke container huren Nijmegen ( Gelderland ) dan de beste optie is in jouw situatie?

Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden en daar willen wij je graag over informeren. Als je namelijk op het punt staat om een container te huren in Nijmegen dan hebben wij een ruim assortiment voor je beschikbaar waar dat je uit kunt kiezen. Als de hoeveelheid afval meevalt dan kun jij een kleine container huren.

Wij verstaan daaronder een container van 3m3 of 4m3. De 3m3 container is bijvoorbeeld 190 cm lang, 160 cm breed en 110 cm hoog. Ga eerst maar eens na wat je precies wil doen aan de woning en welke afvalstromen er dan vrijkomen.

Container huren door heel Nijmegen
Container huren Nijmegen

Welk formaat container huren Nijmegen?

Heb je toch de keuze gemaakt om meerdere klussen uit te voeren en komt er dan ook veel meer afval vrij? Dan kan het wel eens nodig zijn om een grote container te huren. Als je daarover twijfelt dan kunnen wij je daarbij helpen.

Je kunt contact opnemen met onze medewerkers van de klantenservice en dan kijken ze graag met je mee welk formaat container je het beste kunt huren. Een grote container is of de 6m3 container of de 10m3 container. Deze containers passen netjes op een parkeerplaats. De 6m3 container is 365 cm lang, 180 cm breed en 100 cm hoog.

Denk je dat je hier al je afval in kwijt kunt? Dan kun je deze container huren in Nijmegen. 

Kosten container huren

Hoeveel een container huren Nijmegen je gaat kosten, hangt af van welke container je gaat huren. Het is logisch dat een grotere container je meer geld kost dan een kleinere container. Je kunt hierin namelijk ook veel meer afval kwijt. Maar je moet alleen maar een container huren waarin jij al je afval kwijt kunt, een te grote container is niet nodig, dan betaal je meer geld dan wat nodig is.

Te klein is ook niet fijn want je moet er wel zeker van zijn dat je al je afval kwijt bent na je klus(sen). Weet je welke container het wordt? Laat het dan aan ons horen en dan zie je al snel wat de kosten zijn. Wij maken gebruik van all-in prijzen en dat is inclusief BTW, transport (het plaatsen en ophalen van de container), het verwerken van het afval, zes weken huur en de milieutoeslag.

Vraag een ophaling aan

We vragen je om een foto te uploaden van je volle container, voor we de ophaling inplannen. Het is daarom makkelijker om dit formulier via je smartphone in te vullen, dan kun je direct de foto maken en uploaden.