Bekijk >7000 positieve reviews

Vandaag besteld – Morgen geplaatst!

Advies nodig?   085 - 401 9418

Ziggo Dome en AFAS Live 2023 klimaatneutraal

Ziggo Dome, AFAS Live en de concertorganisator MOJO hebben aangegeven dat ze willen dat hun evenementen in 2030 klimaatneutraal zijn. Het streven van de bedrijven gaat naar nul restafval en ze willen dan ook voor alle grondstoffen een goede bestemming vinden. We weten dat het transport voor 77% verantwoordelijk is voor de grootste uitstoot, hier horen dan ook de kilometers bij van medewerkers, bezoekers en toeleveranciers. De bedoeling is dan ook dat meer mensen gebruik gaan maken van het openbaar vervoer. Er kan ook gekozen worden voor georganiseerd busvervoer. 

Voedselaanbod naar plantaardig?

In totaal zorgen eten en drinken samen voor 19% van de totale uitstoot van deze bedrijven. In 2030 stoppen ze dan ook uiterlijk met het verkopen van eten welke een grote klimaatimpact heeft. Het gaat er dus om dat er meer plantaardig eten aangeboden moet worden. MOJO geeft ook aan te willen stoppen met het grootschalig gebruik van dieselaggregaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vraag een ophaling aan

We vragen je om een foto te uploaden van je volle container, voor we de ophaling inplannen. Het is daarom makkelijker om dit formulier via je smartphone in te vullen, dan kun je direct de foto maken en uploaden.