Bekijk >7000 positieve reviews

Vandaag besteld – Morgen geplaatst!

Advies nodig?   085 - 401 9418

Tweede container voor mensen in Eindhoven

Alle inwoners in Eindhoven die één GFT container hebben, kunnen er nog een aanvragen als zij deze nodig denken te hebben. De reden hiervan is dat de gemeente hoopt dat inwoners zo gestimuleerd worden om het afval beter te scheiden. Zelfs een extra blauwe container kan worden aangevraagd en die is dan bedoeld voor oud papier. Als je voor rest afval nog een tweede container wil dan moet je er wel een bedrag van 120 euro per jaar extra voor betalen. 

De bewoners van laagbouw in Eindhoven hebben de keuze voor een container van 140 liter of een van 240 liter. Sommige huishoudens merken dat het voor hen niet voldoende is en daarom mogen zij er nog een aanvragen. Het aanvragen van een extra container moet nog wel worden vastgelegd in de afvalstoffenverordening. Hierin staan dan de regels voor het aanbieden van afval door particulieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vraag een ophaling aan

We vragen je om een foto te uploaden van je volle container, voor we de ophaling inplannen. Het is daarom makkelijker om dit formulier via je smartphone in te vullen, dan kun je direct de foto maken en uploaden.