Bekijk >7000 positieve reviews

Vandaag besteld – Morgen geplaatst!

Advies nodig?   085 - 401 9418

Restafval container huren

Bij een restafval container huren kun je kiezen uit verschillende maten containers. Maar je wil er wel voor zorgen dat je al het afval kwijt kunt. Daarom moet je wel de juiste maat restafval container huren.

Het kan wel eens lastig zijn om in te schatten hoeveel afval dat er vrijkomt, wij kunnen je daarbij helpen. We geven je dan ook graag advies om ervoor te zorgen dat jij alles kwijt kunt.
Een goed moment om eens na te gaan wat je allemaal wil gaan doen de komende tijd. Je kunt dan ook kijken of dat de restafval container de beste keuze is om bij ons te huren.

Welk formaat container huren?

Steeds meer mensen willen een restafval container bestellen, waarom? Omdat deze bij je op locatie geplaatst kan worden, meestal zonder vergunning. Je kunt dan je afval direct afvoeren als je aan het opruimen bent.

Het voordeel is dat jij dan beter overzicht kunt houden tijdens het klussen en dat is zoveel fijner om te werken. Je moet alleen wel goed weten welke maat container je dan nodig hebt. Je hebt de restafval container in diverse formaten. 

Je kunt bijvoorbeeld denken aan de 3m3 container, dit is een container met een lengte van 190 cm, een breedte van 160 cm en de hoogte is 110 cm. Je hebt ook een maatje groter en dat is dan de 4m3 container en die heeft een lengte van 245 cm, een breedte van 160 cm en een hoogte van 120 cm. Er zijn ook grotere containers die je kunt huren en dan kun je denken aan de 6m3 container met een lengte van 365 cm, een breedte van 180 cm en een hoogte van 100 cm. Of nog een maat groter en dat is dan de 10m3 container en die heeft dan een lengte van 365 cm, een breedte van 180 cm en een hoogte van 155 cm.

Bereken hoeveel restafval je kwijt moet en dan kun jij aan de hand daarvan een kleine container huren of een grote container huren.

Voordelig een restafval container bestellen

Het is fijn dat je online een container kunt huren en dus bestellen. Maar als je er toch nog vragen over hebt, dan kun jij onze klantenservice raadplegen, zij staan voor je klaar om je vragen snel te beantwoorden.

In ieder geval kun je bij ons altijd voor een scherpe prijs een restafval container huren.

Wij plaatsen hem bij je op locatie, op het afgesproken tijdstip. We halen we hem ook weer op wanneer dat je klaar bent met restafval ruimen.

Vraag een ophaling aan

We vragen je om een foto te uploaden van je volle container, voor we de ophaling inplannen. Het is daarom makkelijker om dit formulier via je smartphone in te vullen, dan kun je direct de foto maken en uploaden.