Bekijk >7000 positieve reviews

Vandaag besteld – Morgen geplaatst!

Advies nodig?   085 - 401 9418

Grote container huren

Welke grote klus heb je op het programma staan waarbij een grote container huren een goede optie gaat zijn?
Het is in ieder geval een bewuste en goede keuze, want zo kun jij je afval direct afvoeren en heb jij gewoon overzicht tijdens het
uitvoeren van al je klussen.

Je hoeft niet meer iedere keer naar de stort te rijden, waardoor je veel geld, tijd en energie gaat besparen. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen en dan zorgen wij dat jouw container snel bij je op locatie wordt geplaatst. We halen hem dan ook weer op als je klaar bent en dan ben je overal vanaf!

Welke container huren?

Bij het uitvoeren van een grote klus zoals slopen of verbouwen, kan er veel afval vrijkomen. Maar weet je ook hoeveel
ongeveer?

Het is goed om daar even bij stil te staan zodat jij een inschatting daarvan kunt maken. Als je denkt aan een grote container huren dan kun je denken aan een 6m3 container, met een lengte van 365 cm, een breedte van 180 cm en een hoogte van 100 cm, of toch liever een nog groter model zoals de 10 m3 container, met een lengte van 365 cm, een breedte van 180 cm en een hoogte van 155 cm?

Als je er niet uitkomt dan kunnen wij ook met je meekijken welke  je het beste kunt huren.

Voordelen grote container huren

Je moet je bij een container bewust zijn van je keuzes. Je moet goed nagaan welke container je wil huren, dus welke afmeting, maar ook welke afvalstroom.

Moet je veel grofvuil kwijt of toch meer puin? Het hangt echt af van de klus die je uit gaat voeren. Maar bij twijfel kun jij altijd contact met ons opnemen en dan kijken we met je mee welke
container je het beste kunt huren zodat je alles ook echt kwijt bent na de klus.

De grote containers nemen ongeveer een parkeerplaats qua ruimte in beslag, maar dan staat hij wel op jouw grond of bij je op locatie. Je hebt meestal geen vergunning nodig voor de container, voor de zekerheid kun je navraag doen bij de gemeente of op de website van de gemeente kijken.
Op je eigen grond heb je sowieso geen vergunning nodig.

Weet dat als je op korte termijn een container wil huren je daarvoor bij ons aan het juiste adres bent, alles kan heel snel worden geregeld. Dus wanneer heb jij een grote container nodig bij je op locatie? Wij regelen het graag voor je.

Vraag een ophaling aan

We vragen je om een foto te uploaden van je volle container, voor we de ophaling inplannen. Het is daarom makkelijker om dit formulier via je smartphone in te vullen, dan kun je direct de foto maken en uploaden.