4.5/5

8.8 uit >7000 reviews!

085-4019418

Advies & Bestellen

Gemengde container huren

Gemengde container huren

Je wil een gemengde container huren en dat kan bij ons! Verder zoeken is dus niet meer nodig, maar er is nog wel het één en ander wat je moet regelen. 

Je kunt van de gemengde container gebruik maken als je van allerlei soorten afval wel iets hebt om weg te moeten gooien. Het is dan niet zinvol om van iedere afvalstroom een losse container te laten komen. 

Je kunt daarom beter voor een gemengde container huren kiezen en dan mag je daarin bouw- en sloopafval deponeren, maar ook plastic, hout, materialen van kunststof, karton en papier, schroot, metalen en textiel en ijzer. Er mag GEEN asbest in, maar glas, verfpotten, vervuilde grond, autobanden en boomstammen zijn ook verboden.
Je moet dus van tevoren wel goed weten wat voor afvalstromen er vrijkomen, aan de hand daarvan kun jij kijken of dat een gemengde container huren de beste keuze is.

4m3 Puin Container

4m3 Bouwafval Container

4m3 Hout Container

4m3 Grofvuil Container

Meest gekozen!

6m3 Puin Container

6m3 Bouwafval Container

6m3 Hout Container

6m3 Grofvuil Container

10m3 Puin Container

10m3 Bouwafval Container

10m3 Hout Container

10m3 Grofvuil Container

Welke gemengde container huren?

Er zijn verschillende formaten gemengde containers die je kunt huren. Weet jij of er veel of weinig afval vrijkomt? Dan weet je namelijk ook of dat er gekozen moet worden voor een grote of kleine gemengde container. 

Bij een kleine gemengde container kun je denken aan de 3m3 container. Deze container heeft een lengte van 190 cm, de breedte is 160 cm en de hoogte is 110 cm. Misschien heb je net iets meer afval wat je kwijt moet en dan kan de 4m3 container met een lengte van 245 cm, een breedte van 160 cm en een hoogte van 120 cm een betere keuze zijn. Komt er echt veel meer afval vrij? Kies dan voor de 6m3 container of voor de 10m3 container. Deze hebben beide een lengte van 365 cm en een breedte van 180 cm. De hoogte is alleen anders. Als je dus meer afval kwijt moet dan is de 10m3 wellicht de beste optie. 

Bij twijfel neem gewoon contact op met onze klantenservice en dan kijken ze graag met je mee welk formaat jij het beste kunt kiezen.

Wat zijn de kosten van een container?

Met een paar drukken op de knop kun je online eenvoudig een gemengde container huren. 

Je ziet dan ook wat de kosten zijn en dan weet je dus waar je aan toe bent. Het is fijn om alles op tijd te regelen, dan hoef je daar namelijk niet meer over na te denken.
Wij zorgen ervoor dat de gemengde container op het juiste moment bij je wordt geplaatst en jij kunt dan direct beginnen met het afvoeren van het afval. 

Het is fijn om overzicht te houden tijdens het klussen en dat ga je direct ervaren als jij deze gemengde container hebt laten plaatsen.