Bekijk >7000 positieve reviews

Vandaag besteld – Morgen geplaatst!

Advies nodig?   085 - 401 9418

Drugsafval opruimen kost veel geld, vergoeding hoger!

Als er op je erf of bedrijfsterrein drugsafval wordt gedumpt, dan draaien particulieren tegenwoordig vaak zelf op voor de hoge kosten. De overheid heeft bekend gemaakt dat zij in de toekomst een hogere vergoeding hiervoor willen uitkeren. Er is bekend gemaakt dat de kosten van particulieren vergoed worden tot 200.000 euro, momenteel is dat bedrag maximaal 25.000 euro. In de provincie Noord-Brabant wordt de laatste tijd erg veel chemisch afval gedumpt wat is vrijgekomen bij het maken van diverse soorten drugs. 

Als grondeigenaar ben je verplicht om het gedumpte afval op te ruimen, wat kan zorgen voor hoge kosten omdat het gaat over chemisch afval. Soms is het zelfs mogelijk dat het afval zo schadelijk is dat het milieu aangetast kan worden, mocht dat zo zijn dan neemt het Rijk de kosten voor zijn rekening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vraag een ophaling aan

We vragen je om een foto te uploaden van je volle container, voor we de ophaling inplannen. Het is daarom makkelijker om dit formulier via je smartphone in te vullen, dan kun je direct de foto maken en uploaden.