Bekijk >7000 positieve reviews

Vandaag besteld – Morgen geplaatst!

Advies nodig?   085 - 401 9418

Container huren in Zuid-Holland

Je wil graag een container huren in Zuid-Holland? Dit is een goede keuze wanneer je bijvoorbeeld veel afval kwijt moet tijdens of na het klussen. Daarbij kun je denken aan renoveren of verbouwen, maar ook als je iets moet slopen of gewoon grondig gaat opruimen.

Het is fijn als je je afval direct kwijt kunt en daarom kunnen wij bij jou op locatie een container plaatsen en deze neemt ongeveer een halve parkeerplaats in beslag. Zie je dat wel zitten? Lees dan snel verder want een container huren is eenvoudiger en sneller geregeld dan je nu denkt.

Een container huren is een stuk voordeliger dan wanneer je iedere keer naar de stort op en neer moet rijden met een volle aanhanger. Maar dat is niet alles, het is ook veel praktischer. Kruiwagen vol? Rijd de container in, maak hem leeg en je kunt weer door met klussen.

Container huren Zuid holland en omstreken
Container huren provincie Zuid holland

Welke container huren?

De vraag is nog welke container ga je huren in Zuid-Holland? Allereerst moet je nagaan voor welke afvalstroom het is bedoeld. Heb jij veel puinafval, veel bouw- en sloopafval of veel grofvuil? Je moet natuurlijk wel de juiste container huren om je afval kwijt te kunnen.

Als je weet welke afvalstromen er vrijkomen weet je in ieder geval welke container je nodig hebt. De volgende stap is nagaan hoeveel afval er ongeveer vrijkomt zodat je een formaat container kunt kiezen. Een kleine container misschien?

Een 3m3 of een 4m3 container is dan een goede optie. Een grotere container huren in Zuid-Holland kan ook en dan kom je al snel uit bij de 6m3 of de 10m3 container. De 10m3 container is net als de 6m3 container 365 cm lang en heeft een breedte van 180 cm. De moeite waard dus om deze op locatie te laten plaatsen zodat jij al je afval af kunt voeren.

Voordelig een container huren in Zuid-Holland

Als je plannen hebt om te klussen in Zuid-Holland, dan is het goed om tijdig een container te huren bij ons. Op deze manier kun jij tijdens het klussen overzicht houden en het afval direct kwijt (je hoeft het niet te blijven verplaatsen).

Wij plaatsen de container bij je op locatie op het afgesproken tijdstip en dan kun jij beginnen met afval weggooien. Als je klaar bent dan zullen wij de container ook weer ophalen en dan ben je overal vanaf.

Heb je vragen over het huren van een container of ben je benieuwd welk formaat je het beste kunt kiezen? Neem dan contact op met de klantenservice want wij helpen je graag verder. Als je weet welke container je wil huren, bestel hem dan direct online.

Vraag een ophaling aan

We vragen je om een foto te uploaden van je volle container, voor we de ophaling inplannen. Het is daarom makkelijker om dit formulier via je smartphone in te vullen, dan kun je direct de foto maken en uploaden.