Bouwafval container huren

Bouwafval container huren

Als je lekker gaat klussen, zoals slopen of verbouwen, dan komt er nou eenmaal veel afval vrij en dat wil je graag zo snel als mogelijk hebben afgevoerd. Een bouwafval container is veruit de populairste optie. Er mag bijna alles in, waardoor je niks uit elkaar hoeft te halen of voor hoeft te sorteren. Dat doen wij voor jou op de locatie van de verwerking!

Bestel jouw bouwafval container direct online of bel ons en maak de reservering telefonisch aan met onze afval- experts.

Bouwafval container huren

Grofvuil container huren

3m3 bouwafval container

4m3 bouwafval Container

6m3 bouwafval container

10m3 bouwafval container

Veelgestelde vragen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Grote kans dat de vraag die jij hebt over de online containerverhuur al eens eerder aan ons is gesteld, daarom hebben we een overzicht gemaakt van veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen of bel je liever even met ons? Geen probleem! We zitten voor je klaar.

Containerhuren.nl plaatst door heel Nederland afvalcontainers voor een duidelijke all-in prijs.

Container huren Friesland
Container huren Groningen
Container huren Overijssel
Container huren Drenthe
Container huren Flevoland
Container huren Utrecht
Container huren Gelderland
Container huren Noord-Holland
Container huren Zuid-Holland
Container huren Zeeland
Container huren Noord-Brabant
Container huren Limburg

Containerhuren.nl kan containers door heel Nederland super snel plaatsen. Bestel jij vandaag een container dan kunnen wij de container de volgende werkdag leveren.

Soms heb je met spoed een container nodig, bel ons dan even op, in veel gevallen kunnen wij zelfs dezelfde dag de container nog op locatie plaatsen.

Zelfs is het op zaterdag leveren van een container vaak een optie, bel ons vrijblijvend op en laten we de mogelijkheden en wensen bespreken.

Bij het bestellen van de container kun je voor de dag van levering een voorkeurs dagdeel aangeven, in veel gevallen kunnen we aan jouw voorkeur voldoen.

Heb jij specifieke tijdswensen? Neem dan gerust contact met ons op, in veel gevallen kunnen wij namelijk een tijdsblok bespreken, bijvoorbeeld tussen 7-9 in de ochtend.

De prijs van een container is afhankelijk van twee factoren namelijk het formaat van de container en het soort afval dat je wilt afvoeren.

Voor welke container je ook besluit te kiezen, wij hanteren duidelijke all-in tarieven.

De tarieven op onze website zijn:

  • Inclusief btw
  • Transport (plaatsen en ophalen van de container)
  • Huur van de container
  • Verwerking van het afval
  • Milieutoeslag

Bij ons zit de huurprijs van de afvalcontainer verwerkt in de prijs, wel zo duidelijk!

In de standaard huurprijs is een huurperiode van 6 weken inbegrepen, mocht jij de container langer nodig hebben zal hiervoor een bedrag van € 15,00 inclusief btw per week berekend worden.

Ben je eerder klaar met de container dan kunnen wij de container uiteraard ook sneller ophalen.

Wij halen containers pas op zodra jij ons hiervoor de opdracht geeft.

In de meeste gemeenten in Nederland mag je vergunningsvrij een container op de openbare weg laten plaatsen. Mocht je twijfelen of dit in jouw gemeente ook zo is dan adviseren we je contact op te nemen met de betreffende gemeente.

Het plaatsen van een container op eigen grond zoals bijvoorbeeld een oprit is altijd vergunningsvrij.

Het plaatsen van een afvalcontainer gaat met een zogenaamde portaal- vrachtwagen.

Deze vrachtwagen plaatst de containers achter de vrachtwagen met kettingen, hierdoor is de kans op beschadigingen minimaal.

Voor het plaatsen van een container hebben we 2 parkeerplaatsen nodig, een waar de vrachtwagen in kan draaien en een waar de container komt.

Het ophalen van de container gaat net als bij het plaatsen van de afvalcontainer met een portaal- vrachtwagen.

Het is belangrijk dat er ook bij het ophalen ruimte is voor de vrachtwagen om voor de container te komen.

Wij proberen de bestelde container altijd te plaatsen op de locatie waar jij deze graag wilt hebben, dit kan bijvoorbeeld een parkeervak, oprit of een bouwplaats zijn.

Wat voor onze chauffeurs belangrijk is dat er voldoende ruimte aanwezig is om met de vrachtwagen te kunnen manoeuvreren en de ondergrond berijdbaar is .

We hebben ongeveer twee parkeerplaatsen nodig, 1 parkeerplaats waar de vrachtwagen kan indraaien en 1 parkeerplaats waar de container komt te staan. 

Om te kiezen welke container er bij jouw klus past is het belangrijk om eerst in kaart te hebben welk afval je wilt afvoeren. Wij hebben onze containers verdeeld in 4 categorieën:

Zodra je weet welke afvalstroom bij jouw klus past is het tijd om de hoeveelheid in te schatten. Ons assortiment containers bestaat uit:

Vindt je het lastig om te kiezen? Bel ons gerust op onze collega’s kunnen je altijd adviseren.

Om een bestelling te plaatsen bieden we je graag 2 opties.

Optie 1:

We hebben ons best gedaan de website zo duidelijk mogelijk te maken. Zijn er geen vragen meer dan kun je direct via de website de container bestellen.

Optie 2:

Bel ons op en we maken samen de bestelling in orde. Na de bestelling bevestigen we je alles netjes per mail zodat je de bestelling nog eens rustig na kunt lezen en definitief kunt maken.

Om het iedereen zo makkelijk mogelijk te maken hebben we een groot aantal opties om de container daadwerkelijk te bestellen en af te rekenen, zo kun je:

  • Betalen met IDeal
  • Betalen met Creditcard
  • Contant betalen
  • Betalen via afterpay

3m3 bouwafval container huren

Je hebt misschien wel een 3m3 bouwafval container nodig, deze neemt ongeveer een halve parkeerplaats in beslag.
Je mag deze container tot 15-20 cm boven de rand laden.

Het is voor veel mensen lastig inschatten hoeveel er nou precies in een 3m3 container past. Dus stel je voor dat jij het afval in de kruiwagen gooit, hoeveel kun jij er dan vullen? 1 kuub staat gelijk aan ongeveer 13 kruiwagens, dus als jij een 3m3 container hebt dan zijn dat 39 volle kruiwagens aan bouwafval.

Als je niet zo’n grote klus hoeft te klaren, dan kan dit formaat een goede keuze zijn. Hij neemt sowieso niet veel plaats in beslag en wanneer jij een eigen inrit hebt dan kun je de 3m3 bouwafval container vaak op eigen grond laten plaatsen.

Mocht dat niet zo zijn dan kan deze vaak op de straat worden geplaatst (voor je woning), maar ga dan eerst even na of dit is toegestaan en of dat je daar een vergunning voor nodig hebt (of niet).

4m3 bouwafval container huren

Als je een wat grotere klus uit gaat voeren dan kan de 4m3 bouwafval container misschien een goede keuze zijn.

Deze container neemt net als de 3m3 een halve parkeerplaats ruimte in beslag en kan eventueel op je eigen inrit worden geplaatst.
Als je deze niet hebt dan zal hij op straat geplaatst moeten worden (bijvoorbeeld voor je eigen woning als hier ruimte is).

Vraag even na bij de gemeente of dit is toegestaan of dat jij er een vergunning voor aan moet vragen.

Goed om te weten is nog dat jij de 4m3 bouwafval container tot 15-20 cm boven de rand mag laden.

Een kuub staat gelijk aan 13 kruiwagens, dus 4 kuub staat gelijk aan 4×13= 52 kruiwagens bouwafval voor een 4m3 container.

6m3 bouwafval container huren

Als je een flinke verbouwing plaats laat vinden dan kun jij een 6m3 bouwafval container huren bij ons.

Wij kunnen deze container plaatsen in heel Nederland. Deze bouwafval container neemt ongeveer een parkeerplaats in beslag en je mag deze tot 15-20 boven de rand laden met bouwafval.

Als je je afval eens in de kruiwagen plaatst, dan kun jij er 13 vullen voordat je 1 kuub afval hebt voor in de container.
Voor een 6m3 container kun je dus 6 kuub x 13 containers met bouwafval vullen en dat zijn er in totaal 78.

Deze container heeft een gelijke lengte als de 10m3 bouwafval container. Als jij deze container wil huren, dan hoef je dat maar aan ons door te geven en dan kunnen wij dit direct voor je regelen.

Wij plaatsen de container op het juiste moment en wij halen hem ook weer op, op het afgesproken tijdstip.

10m3 bouwafval container huren

Welke klus je ook gaat uitvoeren, als er veel bouwafval vrij gaat komen dan kun je maar beter een grote container laten plaatsen zoals de 10m3 bouwafval container.

Deze neemt net als de 6m3 container ongeveer een parkeerplaats in beslag en per kuub kun je hier 13 kruiwagens afval in kwijt.

Als je dus even een stapje verder rekent, en dat doen wij graag voor je, dan heb je dus bij 10 kuub 130 volle kruiwagens aan bouwafval die je kwijt kunt in deze container. Je mag de container laden tot 15-20 cm boven de rand.

Ook is het goed om te weten dat de bouwafval container een gelijke lengte heeft als de 6m3 container. Weet je al wanneer je de 10m3 bouwafval container nodig hebt?

Geef het dan aan ons door en dan zorgen wij ervoor dat deze op het afgesproken tijdstip wordt geplaatst.

Bouwafval containers

Bij ons zijn volop bouwafval containers te huur en deze kunnen door ons in heel Nederland worden geplaatst.
Wij bieden je verschillende formaten containers aan, bij een kleine klus heb je misschien genoeg aan een 3m3 bouwafval container of 4m3, als je een wat grotere klus uit gaat voeren dan kan 6m3 of 10m3 misschien een betere optie zijn.

Dit zijn allemaal afmetingen die wij je aanbieden, zodat er voor wordt gezorgd dat jij al je bouwafval kwijt kunt na het klussen.

Laat daarom tijdig aan ons weten welke bouwafval container je nodig hebt en wanneer en dan kan alles in gang worden gezet.

 

Bouwafval afvoeren

Een prima keuze voor bouwafval afvoeren is het huren van een bouwafval container.
Je hebt het geluk dat je ons nu hebt gevonden.

Het maakt namelijk niet uit waar in Nederland dat jij een klus uit moet voeren en een bouwafvalcontainer nodig hebt. Wij kunnen de containers in heel Nederland plaatsen, of dat het nou in Friesland, Limburg, Zeeland, Zuid-Holland of Utrecht nodig is, of in Noord-Holland, Noord-Brabant, Drenthe of Groningen, wij regelen het allemaal voor jou.

Dit houdt in dat wij de container op het afgesproken moment bij je plaatsen, maar ook weer ophalen als de klus is geklaard. Wij zullen het afval dan sorteren en verder verwerken. Hier heb jij zelf geen omkijken naar, wij zorgen dat alles op een veilige, verantwoorde en nette manier (waar het kan) wordt hergebruikt.

Jouw bouwafval is daarom bij ons in goede handen.      

Container voor bouwafval

Je bent op zoek naar een container voor bouwafval, voor je verbouwing misschien, een goede keuze om er dan tijdig één te huren.

We raden je aan om voordat je een bouwafval container gaat huren, even na te gaan hoeveel ruimte er beschikbaar is en waar je de container wil (laten) plaatsen. De 3m3 en 4m3 bouwafval container passen op een halve parkeerplaats en de 6m3 en 10m3 passen op 1 parkeerplaats.

Als je op je eigen grond een container voor bouwafval laat plaatsen, dan heb je daarvoor geen vergunning nodig. Meestal kun je op de website van de gemeente van je eigen woonplaats al zien of dat er een vergunning nodig is of niet.